News Flash:

Noi locuinte ANL la Timisoara

12 Mai 2016
1063 Vizualizari | 0 Comentarii
anl timis
Consilierii locali vor aproba un proiect de hotarare pentru transmiterea in folosinta gratuita catre ANL a terenului de pe str. Ion Ionescu de la Brad nr. 1/E, in suprafata de 18.966 mp. Potrivit referatului care insoteste proiectul de hotarare, terenul apartine domeniului privat al Timisoarei, aflandu-se in administrarea primariei. Cele aproape doua hectare, impartite pe parcele, ar urma sa fie predate inapoi primariei la finalizarea lucrarilor.
„Se aproba transmiterea in folosinta gratuita, pe perioada realizarii investitiilor, catre Agentia Nationala de Locuinte, a terenului situat in Timisoara, str. Ion Ionescu de la Brad nr. 1/E, in suprafata de 18.966 mp, in vederea construirii etapizat a patru blocuri de locuinte, P+6E, etapa I – un bloc de locuinte tineri specialisti in sanatate, regim inaltime S+P+6E, minim 30 unitati locative, etapa II – un bloc locuinte tineri specialisti din invatamant, regim inaltime S+P+6E, minim 30 u.l., etapa III – un bloc locuinte pentru tineri, regim inaltime S+P+6E, minim 30 u.l., etapa IV – un bloc locuinte pentru tineri, regim inaltime S+P+6E, minim 30 u.l., destinate inchirierii, pe toata durata executarii de construire a locuintelor”, se arata in proiectul de hotarare, potrivit tion.ro.
Vor fi, asadar, 60 de apartamente pentru tineri, iar alte 60 pentru cei care lucreaza in invatamant si in domeniul sanatatii, din calculele celor de la Agentia Nationala de Locuinte.

consilierii locali anl
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005973 (s)