News Flash:

Noi descinderi la Vama Moravita

1 Iunie 2016
1237 Vizualizari | 0 Comentarii
vama moravita
Perchezitii de amploare, marti dimineata, in Punctul de Trecere a Frontierei Moravita din Judetul Timis. Procurorii DIICOT impreuna cu cei de la DGA au descins acolo intr-un dosar de contrabanda cu tigari in care sunt vizati 80 de contrabandisti si politisti de frontiera. La aceasta ora se desfasoara perchezitii in 41 de locatii.
Cei 80 de suspecti sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat, contrabanda, complicitate la contrabanda, luare sau dare de mita. Liderul retelei, spun procurorii DIICOT, era chiar seful Punctului de Trecere a Frontierei care coordona impreuna cu sefii de tura activitatea infractionala.
„Din cercetarile efectuate in mai multe dosare penale, vizand savarsirea unor infractiuni de contrabanda de catre membrii diferitelor grupuri infractionale, s-a desprins concluzia ca politistii de frontiera din PTF Stamora-Moravita, sub coordonarea sefului de punct – Furcea Gabriel Ionut – si a sefilor de ture, s-au constituit si actionau in mod coordonat, in cadrul unui grup infractional organizat, in scopul comiterii unor infractiuni de coruptie, pentru a obtine diferite beneficii materiale, care erau impartite intre membrii gruparii infractionale, prin neindeplinirea indatoririlor de serviciu privitoare la supravegherea si controlul trecerii frontierei de stat, respectiv prevenirea si combaterea faptelor specifice criminalitatii transfrontaliere, in special a infractiunilor de contrabanda, precum si a contraventiilor savarsite in zona lor de competenta”, spun cei de la DIICOT, scrie tion.ro.
Membri retelei nu se ocupau numai cu contrabanda, spun anchetatorii. Cereau spagi pentru tot ceea ce puteau, chiar si… din traditie.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004947 (s)