News Flash:

Noi arestari in Franta, in urma atentatelor de la Nisa

22 Iulie 2016
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
camion nisa
Cinci suspecti, patru barbati si o femeie, cu varste cuprinse intre 22 si 44 de ani, au fost pusi sub acuzare si arestati preventiv pentru complicitate la pregatirea atentatului de la Nisa, relateaza BBC News online.
Francois Molins a declarat intr-o conferinta de presa ca atacul fusese planuit cu cateva luni de zile in urma. Acesta a adaugat ca unul dintre suspecti a filmat scena atacului.
Trei dintre suspecti, identificati drept Ramzi A, Mohamed Oualid G si Chokri C au fost inculpati pentru complicitate la o "crima comisa de un grup cu legaturi teroriste".
Un cuplu albanez este suspectat ca ar fi furnizat un pistol lui Lahouaiej-Bouhlel si au fost acuzati de "incalcarea legislatiei privind armele in legatura cu un grup terorist".
La fel ca autorul atacului, suspectii nu erau cunoscuti serviciilor franceze de informatii inainte de atac, desi Ramzi A a fost anterior condamnat pentru droguri si alte infractiuni minore, a mai precizat Molins.
Potrivit procurorului Molins, fotografiile si istoria cautarilor online din telefonul lui Bouhlel arata ca acesta planuia un viitor atac inca din anul 2015.
Gruparea terorista Stat Islamic a revendicat atacul de la Nisa declarand ca Bouhlel ar fi fost unul dintre "soldatii" organizatiei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004917 (s)