News Flash:

Nelson Mondialu’, atac dur la adresa Anamariei Prodan

18 Octombrie 2017
1603 Vizualizari | 0 Comentarii
nelson
Nelson Mondialu’ a lansat un nou atac la adresa Anamariei Prodan, dupa ce a dezvaluit ca a intretinut relatii amoroase cu Lili, una dintre concurentele de la ”Gospodar fara pereche”, emisiune moderata de aceasta. Celebrul interlop a povestit cum tanara pretendenta la inima gospodarului Alexandru a vrut ”sa-l faca” de 10.000 de euro.

Nelson Mondialu’ a desfiintat-o pe Anamaria Prodan dupa ce a dezvaluit ca a fost santajat de una dintre concurentele emisiunii pe care aceasta o modereaza. Interlopul a facut-o cu oua si otet pe Sexy-Impresara, atragandu-i atentia ca nu realizeaza ca sadeste speranta in inima barbatilor inscrisi in competitie, care la final vor fi dezamagiti de femeia pe care o vor lua de sotie.

”Zice: ”Auzi, ca sa nu ai probleme si ca sa nu mergi la puscarie ca tu ai mai fost si esti recidivist, 10. 000 de euro”. Daca nu, pleaca si depune declaratie la procuror direct ca e minora, ca e din aia, e din aia…. Ioi, ioi, ioi… cand am auzit! Am dat blocaj! Vreo ora am stat asa si in ora aia am citit mesajele de vreo 20 de ori si am zis sa deblochez. Cum am deblocat, pagina, nu era nimic, nicio poza, nimic.

Cum am deblocat, mesaj! Atunci am scris: ”Tu ce esti, barbat sau femeie”. Si atunci i-am zis sa-mi dea nr. de telefon sa vorbim. Cat timp am dat blocaj o ora, eu am citit mesajele si mi-am dat seama ca mesajele nu sunt scrise de ea, ci de barbat. cand mi-am dat seama cum sta treaba i-am spus ca nu e femeie, ci barbat si i-am spus ca vin la Bistrita. Am dat doua telefoane si am intrebat cine sunt astea doua si au spus ca sunt ale lui Basa si ca le baga pe treaba. I-am spus ca au fost la mine, nu mi-au furat nimic, dar ca mi-au cerut 10.000 de euro ca sa nu mearga la politie. Mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca amandoua sunt bagate pe treaba. Am facut rost de nr. domnului Basa si l-am sunat si i-am spus ca eu nu platesc pentru ceva ce nu gresesc. I-am spus: ”Tu-mi trimiti parasutele astea, care nu-si revin nici peste 6 luni ce am dat in ele si cu asta s-a terminat. Ma, eu nu am vrut, dar dupa ce am vazut manevra pe care au vrut sa mi-o faca, am aflat ca astea au fost plecate pe la Constanta, pe la turci.

Si Anamaria Prodan smechera s-o gasit sa-mi faca mie ciuda. Ba, daca observati, toate panaramele isi deschid emisiune TV! La noi toate parasutele depravate au emisiune TV. Daca nu are emisiune TV, are casa de moda. Auzi, tu femeie, ti-ai deschis emisiune. Ti-ai deschis! ai dus toate parasutele sa nenorocesti… le-ai pus la oamenii aia speranta. Speranta ca-si vor gasi o nevasta vedeta! Pentru ca acolo, cand ai ajuns in emisiunea aia, atata timp, atatea luni de zile, oamenii se uita deja, tu esti o vedeta. O vedeta in sensul cuvantului, nu un star cinema, vedeta – vede tot, te vede toti. Intelegi?! Te vede toti! Pai si atunci tu vrei sa-i nenorocesti pe oamenii aia care si-a pus toata increderea in tine?! Nu se poate asa ceva! Imposibil asa ceva!”, a declarat Nelson Mondialu’ intr-un video postat pe canalul lui de Youtube.

Interlopul a subliniat faptul ca incercarea lui Lili de a-l ”face” de bani a fost una esuata si a explicat si unde a gresit concurenta de la ”Gospodar fara pereche”: ”Deci, Lili e calificata! Ati vrut sa-mi luati 10.000 de euro, parasute imperiale ce sunteti, ca am bagat in voi trei zile! Ati vrut sa-mi luati 10.000 de euro, panaramelor, pe mana cu ala. Ati crezut ca l-ati prins pe… Fernando de la Cluj. Pe Fernando l-au ars… tot asa de la Bistrita! Pe mine nu a fost loc. Cum, ma? Ca sa arzi un om, te interesezi de el. Cum?! Daca mergi sa spargi un magazin mergi ziua acolo, te uiti cate alarme are, cate inchizatori, daca cumva pe usa pe care intru, din anumite motive, se va bloca, am o alta iesire? Pai, asa e si aici. Vii sa-l arzi pe Nelson, dar v-am dat eu. Subiect, ecuatiuni si alte d-astea. Asa ca gospodarule Alexandru Avramiuc, te rog… Va dati ma voi seama unde le-a dus: pe iaht?! Bine, banii astia pe care-i cheltuie acum ii scot din reclame de publicitate. Bune putorile, bune!Bai, oameni, prostia zace in Romania! Prostia e condusa de oameni destepti!”

nelson mondialu atac anamaria prodan santajat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1164 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004562 (s)