News Flash:

Mohammad Murad, povestea unei afaceri de succes. Ce a fost dispus sa faca pentru imperiul sau?

26 Octombrie 2021
399 Vizualizari | 0 Comentarii
Mohammad Murad

Mohammad Murad este un personaj foarte cunoscut pe scena afaceristilor de la noi, ma ales de cand a inceput sa faca parte din juriul de la Imperiul Leilor. Mohammad a invatat toate trucurile afacerilor din mers si a muncit din greu pentru tot ce are acum. Mai mult, acesta este dispus sa ofere sfaturi tututuror celor care au nevoie, iar toti concurentii care au ales sa mearga cu el mai departe au acum afaceri prospere.

Mohammad Murad detine mai multe hoteluri care produc prodit uimitor. Afaceristului nu i-a fost usor sa ajunga la nivelul la care este astazi. Acesta a participat in emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, unde a discutat despre cum a intrat in lumea afacerilor.
”In ‘93. In ’ 90 am facut prima firma, dar in ’ 93 am inceput sa citesc despre atributiile unui manager. Ce insemna firma, sa fii director, pentru mine a fost o lume noua. Stiti ca la noi acasa nu era pe vremea acea cu factura sau TVA, e o alta cultura acolo. Aici a trebuit sa fie totul pe hartie, la un contabil. Faptul ca am in spate o facultate m-a ajutat sa inteleg foarte rapid lucrurile, sa le pun la punct. Nu imi este rusine cu ce am facut, nu am facut nimic rau.”, a spus el in emisiunea ’40 de intrebari cu Denise Rifai.

In timp ce multi prefera sa isi petreaca timpul liber distrandu-se, Mohammad Murad a facut anumite sacrificii. Aceasta a stiut ca un business se puen greu pe picioare, asa ca s-a asigurat pentru a se asigurat ca face bani si timpul facultatii. Mohammad Murad si-a dorit sa isi ajute tatal pentru ca acesta sa nu mai fie pus sub presiune.
”Am avut si in viata de student cand luam o camasa si o vindeam acolo cand aveam timp, nu stateam prin baruri sau restaurante. Incercam sa scot o mica parte din bani, sa fie mai mica presiunea pe tata sa ne trimita bani. Am fost un student normal, nu mi-e rusine ca am fost bisnitar. Important in viata e sa nu ramai acolo. N-am facut nimic de care sa-mi para rau, a fost o normalitate si cred ca asta e important.”, a mai zis Mohammad Murad. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005257 (s)