News Flash:

Moduri de a-i mentine interesul in relatie

19 August 2018
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
love

Cand intalnesti un tip care iti place, poate parea un miracol. Cand incepe sa te trateze ca pe o regina, este interesant. Dar ce se intampla atunci cand toate gesturile frumoase de la inceput incep sa dispara?

Avand in vedere ca acest lucru se intampla frecvent, iata 3 modalitati de a pastra un tip interesat de relatia cu tine:

Nu te descuraja daca nu mai e ca la inceput

La inceput, e normal ca persoana cu care te intalnesti sa vrea sa petreaca tot timpul cu tine, pentru ca se concentreaza pe scopul de a fi cu tine. De asemenea, e natural ca dupa cateva saptamani, ea sa nu mai fie atat de conectata cu tine, dar nu e neaparat un lucru rau. In acel moment cu siguranta isi negliza munca, prietenii sau pasiunile, iar acum incepe sa reintre in normal si sa gaseasca un echilibru. Pentru ca o persoana sa aiba o relatie cu tine, pe termen lung, ea va trebui sa te integreze in viata ei. Cheia este sa nu o iei personal, iar atunci cand ai o nelamurire sa intrebi ce e in neregula. Odata ce ai inteles ca acest lucru e normal, ofera-i spatiu si va vei el inapoi la tine!

Nu te speria ca pune stapanire pe tine

Odata ce o persoana simte ca esti a lui, ea te considera parte din viata lui.

Acest lucru poate parea o veste proasta, pentru ca ai crede ca pune stapanire pe tine. De fapt, e doar o veste buna, deoarece acum considera ca are o relatie cu tine. E normal sa te trateze ca pe o parte obisnuita din viata lui si astfel va puteti construi un viitor impreuna.

Pastreaza-ti limitele

Dupa ce lucrurile intra in normal, vrei sa stie ca curtoazia s-a incheiat. Faci asta prin refuzul invitatiilor pe ultima suta de metri si petrecand timpul liber si cu prietenii sau ocupandu-te de hobby-urile tale. E posibil sa fii tentata sa vrei sa petreci cat mai mult timp cu el, dar e indicat sa fie un spatiu intre voi. Barbatii se indragostesc cand sunt departe de tine, asa ca tine la limitele tale si comunica-i atunci cand lucrurile nu sunt in regula. Aceasta este cheia pentru a-l pastra cat mai interesat!

sursa: eva.ro


pastreaza-ti limitele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004741 (s)