News Flash:

MIRACULOS! Dieta cu suc de lamaie te scapa de 4 kg in 10 zile

23 Mai 2016
7163 Vizualizari | 0 Comentarii
dieta suc lamaie
Lamaile nu sunt doar pentru tequila si limonada, ci pot reprezenta prietenul tau cel mai bun impotriva kilogramelor in plus. Lamaia are proprietati care te detoxifiaza, iar dieta cu suc de lamaie functioneaza datorita proprietatilor lamaii de a elimina toxinele din organism si de a sprijini scaderea in greutate.

Trucul care sta la baza dietei cu suc de lamaie si care te va ajuta sa slabesti 4 kilograme in 10 zile este urmatorul: cea mai buna metoda de a scadea in greutate si a nu te ingrasa la loc este sa elimini toxinele din organism si sa-ti pastrezi ficatul si sistemul digestiv sanatoase. De fapt, o digestie anormala impiedica scaderea in greutate, prin acumularea de toxine in sange si impiedicarea organismului sa se alimenteze cu nutrientii necesari arderii grasimilor. Si aici intra in scena dieta cu suc de lamaie: ea iti imbunatateste sistemul digestiv si iti ajuta ficatul sa functioneze la capacitatea lui maxima, potrivit divahair.ro.

Ca sa incepi dieta cu suc de lamaie, trebuie sa pornesti si cu 24 de ore de minidetoxifiere. Asta se traduce prin a bea patru pahare de limonada de casa si cat de multa apa cu lamaie (cu tot cu pielita) poti. A fost dovedit ca siropul de artar, scortisoara si piperul Cayenne grabesc deliminarea toxinelor si sunt si un plus de savoare in limonada ta, asa ca e bine sa le incluzi. Pe langa acestea, poti consuma fructe, iaurt, nuci nesarate si seminte, legume si peste. Dupa aceasta mica detoxifiere de 24 de ore, urmeaza un plan de dieta de 7 zile. 

Ziua 1. Bea suc de lamaie cu apa pe stomacul gol si 6-8 pahare de apa pe parcursul zilei, pentru a stimula activitatea sistemului digestiv.

Ziua 2. Mananca 5 portii de fructe si legume, pentru a creste cantitatea de vitamina C absorbita de organism. Vitamina C este unul dintre nutrientii vitali in scaderea in greutate. O portie poate consta intr-o limonada cu zeama de la o lamaie si o leguma.

Ziua 3. Echilibreaza-ti nivelul de zahar din sange prin presararea a 2 linguri de suc de lamaie peste mancarurile tale si folosirea sucului si a pielitei la gatit. Nu uita sa o mananci in mod regulat, inclusiv la micul dejun si sa incluzi in dieta ta mancaruri bogate in proteine si fibre.
Ziua 4. Renunta la zahar prin evitarea mancarurilor procesate si a dulciurilor, evident. Hai, nu mai sunt multe zile din dieta cu suc de lamaie si kilogramele date jos chiar conteaza.

Ziua 5. Nu uita ca doar 20-25% din calorii trebuie sa vina din grasimi. Continua cu ideile de mai sus.

Ziua 6. Mananca multe mancaruri naturale, precum legume proaspete si fructe proaspete.

Ziua 7. Obisnuieste-te cu noua digestie. Daca ai urmat toate instructiunile date, corpul tau trebuie sa se fi schimbat. Ai grija si la detalii: mesteca mult, stai jos cand mananci, incearca sa reduci stresul (caci si el se face vinovat de kilogramele in plus), nu manca in fata televizorului etc.

De asemenea, trebuie sa mai tii cont si de faptul ca mancarurile procesate trebuie excluse, cafeaua, ciocolata si alcoolul sunt bune de dat uitarii, carnea rosie trebuie sa fie prezenta doar rar la masa ta. Ceea ce nu se schimba, insa, sunt legumele proaspete: pe ele poti sa le mananci oricand, bine spalate, cu pofta.
Gandeste-te ca este un efort de doar 10 zile. Daca nu rezisti mai mult, este bine si atat, schimbari sigur se vor vedea. Asa ca uite cum trebuie sa arate o zi normala din timpul dietei cu suc de lamaie.

Cand te trezesti, trebuie sa bei un pahar de apa calduta cu suc de lamaie.

La micul dejun, poti servi o salata cu iaurt si seminte, plus un pahar mare de lapte din soia sau organic.

Drept gustare, mananca 8 alune nesarate si mai bea un pahar de apa plata cu suc de lamaie.

La pranz, fa-ti o supa de legume si mananc-o alaturi de 2 felii de paine din cereale integrale. Alaturi, poti savura si o salata verde cu branza rasa.

A doua gustare poate consta intr-un bol cu ovaz, branza cottage si rosii.

La cina, un peste la gratar cu suc (si pielita) de lamaie si ulei de masline este perfect. Alaturi, poti savura si legume la gratar, seminte si piersici coapte cu scortisoara si un pahar de apa calda cu suc de lamaie.

 


lamaile toxinele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006345 (s)