News Flash:

MIRACOL! Remediul natural simplu care te scapa de pietrele la fiere

20 Februarie 2016
11118 Vizualizari | 0 Comentarii
piatra fiere
Litiaza biliara (cunoscuta drept "pietre la fiere") este o afectiune care consta in prezenta calculilor in vezica biliara. Pietrele apar atunci cand diferiti factori favorizeaza cristalizarea constituientilor sucului biliar, cum ar fi colesterolul sibilirubina.

Forma latenta a bolii reprezinta aproximativ 90% dintre cazuri, este asimptomatica si, de cele mai multe ori, descoperita cu ocazia unui control de rutina. Litiaza biliara simptomatica se caracterizeaza prin aparitia sindromului dispeptic biliar si prin colica biliara. Aceste semnale apar frecvent dupa abuzul de alimente, in special al celor greu digerabile, bogate in grasimi, coloranti si conservanti.
Tratamentul chirurgical este indicat in majoritatea cazurilor in care pietrele ajung sa fie atat de mari incat nu mai pot fi eliminate prin cai naturale. 

Ca sa scapati de pietre la fiere trebuie sa actionati la primele semne si sa aveti rabdare si multa vointa. Remediile naturiste sunt foarte eficiente daca sunt urmate cu regularitate.

Asadar, se prepara un decoct din zece lingurite de radacini si frunze de papadie la un litru de apa. Se fierbe ceaiul timp de doua minute, apoi se lasa acoperit zece minute. Zilnic, se bea câte o cana, inaintea meselor principale. Rezultatele dupa o cura de 14 zile sunt: calmarea durerilor, stimularea secretiilor bilei si ficatului si eliminarea colesterolului, prevenind astfel, formarea altor calculi biliari.

litiaza biliara vezica biliara colesterolul bilirubina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1237 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005328 (s)