News Flash:

Minor prins cu focuri de arma de politisti. Acesta gonea cu masina prin oras

18 Martie 2016
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
impuscatura2 1
Politistii de la Brigada rutiera a Capitalei au urmarit aproape o jumatate de ora o masina si au tras 17 focuri de arma pentru a opri un sofer, in varsta de 16 ani,care consumase droguri, un politist fiind ranit usor, in timp ce adolescentul a fost retinut si dus la parchet cu propunere de arestare.
In jurul orei 1 dimineata, politistii de la Brigada rutiera a Capitalei au urmarit o masina timp de 27 de minute pentru a o face sa opreasca. Echipa de politisti a somat, pe Strada Mosilor, o masina cu numere straine sa opreasca. Soferul a venit pana in dreptul politistilor, a intors si a fugit. Acesta a fost urmarit prin tot orasul, pe Calea Vacarescu, Pantelimon, Soseaua Petricani, unde un politistii au tras 17 focuri de arma, din care 11 din masina. Un politist a fost acrosat si ranit de soferul fugar.
In cele din urma, pe Soseaua Colentina, unde s-a format un blocaj din mai multe masini de politie, soferul a oprit, a coborat din masina si s-a pus cu fata pe jos pe sosea. Soferul, minor 16 ani, a iesit pozitiv la testul antidrog In masina era si fratele acestuia, in varsta de 27 de ani. Soferul se afla la Parchetul de pe langa judecatoria sectorului 2, cu propunere de arestare preventiva pentru conducere fara permis. Politistul ranit are fracutura de calcaneu si contuzie forte gamba stanga.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008002 (s)