News Flash:

Ministrul Finantelor spune ca salariul unui ministru este "rusinos"

18 Mai 2015
1090 Vizualizari | 0 Comentarii
eugen teodorovici2
Salariul unui ministru, de circa 5.300 de lei, este rusinos, fiind nevoie de "reasezarea" salariilor in administratie, domeniu care trebuie sa fie bine remunerat, a declarat ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.
"Este un subiect (salariul unui ministru, n.r.) pe care noi nu-l discutam cu omologii nostri, pentru ca nimeni nu te crede. Nu as putea sa spun cat anume ar trebui sa castige, dar toate aceste salarizari trebuie reasezate: de la presedintele statului pana la functionarul pe studii medii dintr-o primarie de comuna. Trebuie toate reasezate. Eu imi aduc aminte din anii de administratie petrecuti, unde salarizarea era altfel asezata: mai comprimata, fara foarte multe trepte de salarizare, mult mai usor de aplicat si era cat de cat, sa spunem, decenta. Pana la un punct, dupa care s-a pierdut tot. Fara o administratie puternica nu ai cum sa speri, decat accidental, ca se pot face lucrurile bine", a spus el, la Digi24.

Teodorovici a adaugat ca este este nevoie de salarizare, pregatire, stabilitate, incredere, cunoasterea legii, dar si de o legislatie mai simpla.

rusinos teodorovici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005989 (s)