News Flash:

Mihail Vlasov, audiat la DNA

2 Martie 2015
1595 Vizualizari | 1 Comentarii
Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei Mihail Vlasov a fost audiat la DNA, luni, intr-un nou dosar in care procurorii fac cercetari pentru trafic de influenta, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.
Mihail Vlasov a fost citat sa se prezinte la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat in acest caz, dupa ce, saptamana trecuta, procurorii i-ar fi adus la cunostinta o noua acuzatie de trafic de influenta, au precizat sursele citate.
La iesirea din sediul DNA, nici Mihail Vlasov si nici avocatul acestuia nu au dorit sa comenteze acuzatiile din noul dosar.
Intrebat in legatura cu condamnarea recenta pe care a primit-o, Mihail Vlasov a spus: "Ma asteptam sa fiu condamnat la moarte".
Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) Mihail Vlasov a fost condamnat, in 27 februarie, la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Decizia luata de Curtea de Apel Bucuresti nu este definitiva si poate fi contestata la instanta suprema.
Mihail Vlasov este judecat sub control judiciar din 30 august 2014, dupa ce, din 24 aprilie 2014 a fost arestat la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 200.000 de euro de la omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki. Anterior, din 19 martie 2014 pana in 24 aprilie 2014, Vlasov a fost arestat preventiv.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1130 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006216 (s)