News Flash:

Mihai Petre s-a luat la bataie cu un sofer din Georgia. ”Don't touch the camera”

26 Octombrie 2021
551 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Petre

Mihai Petre a ajuns la capatul rabdarii. Concurentul Asia Express a rabufnit ieri seara cand a simt ca totul a atins o limita. Mihai este constient ca aceasta competitie scoate ce este mai rau din el si nu se fereste sa isi faca dreptate asa cum stie. Seara trecuta, in Georgia, lucrurile au escalad si l-au pus pe Mihai in una dintre cele mai incomfortabile pozitii.

Mihai Petre este manat mereu in competitie de motivatie si ambitie. Sotul Elwirei stie ca autostopul reprezinta un element vital care decide soarta echipelor in competitie. Suparat ca nu a reusit sa puna mana pe imunitate, Mihai Petre a pornit destul de dezamagit catre autostop. Georgia nu este o tara afectata de regulile pandemiei, dar oamenii nu sunt deloc deschisi. Concurentii s-au lovit de foarte multe ori de refuzuri sau de reactii ciudate din partea soferilor din Georgia.


In etapa de aseara, Mihai Petre a fost protagonistul unui episod nu tocmai bun pentru el. In timp ce facea autostopul cu sotia sa, Elwira a oprit o masina la ei. Initial, soferul parea ca vrea sa-i ajute. Dupa ce a vazut ca este filmat de catre cameraman, soferul a inceput sa devina agresiv si sa il bruscheze. Mihai Petre a fost foarte iritat de gestul georgianului si nu a vrut sa lase lucrurile asa. Dansatorul s-a lasat provocat de catre sofer si, astfel, a fost la un pas de a se lua la bataie cu el. Mihai a fost calmat doar de vorbele Elwirei si de gandul ca nu vrea ca fetitele lui sa vada asta.


”Am mai trecut prin asta. E frustrant sa stai si sa astepti ceva ce nu pare ca va sa vina. Era clar ca lucrurile nu merg in favoarea noastra. Atunci chiar m-am enervat ca mi se pare de prost gust, a inceput Mihai Petre. Ok, daca nu vrei, nu intelegi, mergi mai departe. De ce te opresti? Ca nu e ca si cum nu vezi camera. Asta e un alt moment jenant din Asia Express. Nu sunt mandru de el, dar face parte din viata reala. S-a intamplat, dar eu regret. E un alt exemplu de sofer violent si nu trebuie tolerat pana la capat.”, a spus Mihai Petre la testimoniale. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005862 (s)