News Flash:

Miercuri, la Timișoara, incep programările pentru etapa a III-a de vaccinare

10 Martie 2021
606 Vizualizari | 0 Comentarii
vaccinare

Autoritățile spun că programările pentru etapa a III-a ar putea începe chiar de miercuri seară, în Timișoara. Atât coordonatorul campaniei de vaccinare, cât și prefectul de Timiș spun că STS lucrează la platformă, pentru a o face disponibilă cât mai curând. UPDATE. CNCAV anunță că încep programările de miercuri, dar la această oră nu funcționează. Noi fluxuri de vaccinare.

Se lucrează la platforma de vaccinare pentru a se permite și oamenilor din Timișoara încadrați în etapa III să se imunizeze, așa cum au precizat autoritățile naționale în cazul municipiilor care depășesc pragul de infectare de 4,5 la mia de locuitori.

„Am primit asigurări că în cursul zilei de astăzi (miercuri – n.r.) colegii noștri de la Serviciul de Telecomunicații Speciale vor implementa în platforma de programări la vaccinare modificările necesare astfel încât timișorenii să se poată programa cât mai repede, conform deciziei luate ieri (marți – n.r.) la nivel național”, a declarat, pentru Tion, prefectul județului Timiș, Zoltan Nemeth. El a precizat că sistemul ar putea fi operaționalizat chiar de miercuri seară.

În etapa a III-a de vaccinare se pot vaccina oamenii din populația generală, iar prioritate au până acum operatorii economici, cei din HoReCa, din industriile extractivă și prelucrătoare, artiștii, cei ce lucrează în finanțe, persoanele private de libertate, bibliotecarii, cei ce lucrează în domeniul cultural și cei din magazinele alimentare și din domeniul de vânzări. Cei sub 18 ani se vor vaccina în funcție de recomandările de imunizare a serului utilizat.

La această dată sunt 15.975 locuri disponibile în Timiș, majoritatea cu imunizare AstraZeneca. De miercuri se pot face programări în cinci noi fluxuri unde se imunizează cu Moderna.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1258 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006228 (s)