News Flash:

Mesajul transmis marinarilor de premierul Dancila, de Ziua Marinei Romane

15 August 2018
997 Vizualizari | 0 Comentarii
marinari

Premierul Viorica Dancila afirma, in mesajul de Ziua Marinei, ca marinarii aduc noi sensuri notiunilor de devotament curaj si profesionalism si le ureaza ca Sfanta Fecioara Maria, protectoarea marinarilor romani, sa ii ocroteasca si sa le calauzeasca drumul spre casa, spre familie si spre toti cei dragi.
”15 august este o zi cu semnificatii puternice pentru romani: praznuirea Adormirii Maicii Domnului si Ziua Marinei Romane. Gandul meu se indreapta astazi spre marinarii militari si civili, spre toti cei care s-au dedicat domeniilor cu specific naval. Sub drapelul national, ei aduc zi de zi noi sensuri si intelegeri profunde devotamentului, curajului, profesionalismului', afirma premierul in mesajul sau.

De asemenea, sefa Executivului, considera ca prin participarea la exercitiile multinationale alaturi de partenerii din Alianta Nord-Atlantica si contributia activa la implementarea masurilor colective de securitate ale Aliantei, militarii din Fortele Navale Romane aduc cinste Romaniei.

"Urez ”La multi ani” tuturor marinarilor militari si civili! Sfanta Fecioara Maria, protectoarea marinarilor romani, sa va ocroteasca si sa va calauzeasca drumul spre casa, spre familie si toti cei dragi!”, afirma Viorica Dancila.

”15 august este o zi cu semnificatii puternice pentru romani: praznuirea Adormirii Maicii Domnului si Ziua Marinei Romane.

Gandul meu se indreapta astazi spre marinarii militari si civili, spre toti cei care s-au dedicat domeniilor cu specific naval. Sub drapelul national, ei aduc zi de zi noi sensuri si intelegeri profunde devotamentului, curajului, profesionalismului.

Prin participarea la exercitiile multinationale alaturi de partenerii din Alianta Nord-Atlantica si contributia activa la implementarea masurilor colective de securitate ale Aliantei, militarii din Fortele Navale Romane aduc cinste Romaniei.

Urez ”La multi ani” tuturor marinarilor militari si civili! Sfanta Fecioara Maria, protectoarea marinarilor romani, sa va ocroteasca si sa va calauzeasca drumul spre casa, spre familie si toti cei dragi!”

 


ziua marinei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1207 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005835 (s)