News Flash:

Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca isi retrag demisiile

1 Septembrie 2016
1055 Vizualizari | 0 Comentarii
medic arest
Medicii de la Unitatea de Primiri Urgente SMURD din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca isi retrag demisiile, acestia declarand ca au primit "semnale pozitive din partea Ministerului Sanatatii", potrivit medicului Alexandru Caloian.
UPDATE:  "Am decis sa ne retragem demisiile si sa facem o cerere de revocare. Ne-au determinat semnalele pozitive si semnalele ca lucrurile se vor rezolva si nu vor mai continua in maniera de pana acum. Am purtat discutii cu conducerea ministerului. Referitor la cine va fi manager, aceasta decizie va fi luata cat de curand si va fi comunicata. Am primit semnale pozitive in sensul ca nu vor mai exista disfunctionalitati in asigurarea serviciului departamentului", a declarat medicul Alexandru Caloian de la Spitalul de Urgenta Floreasca.
Potrivit acestuia, toti cei 22 de medici care anterior isi inaintasera demisiile le-au retras.
Anterior,  22 de medici de la Spitalul de Urgenta Floreasca si-au inaintat demisia, alti noua urmand sa demisioneze in cursul zilei de joi, a anuntat un reprezentant al doctorilor de la Unitatea Primiri Urgente SMURD din cadrul Spitalului de Urgenta Floreasca.
"Momentan, decizia noastra este in functie de ce se va intampla in continuare. Suntem in preaviz, cei care ne-am dat ieri demisia. Colegii care nu au apucat ieri au inceput azi sa isi dea demisiile in continuare. Asteptam sa vedem noua conducere a spitalului si vom stabili daca vom reveni asupra deciziei sau nu. Sunt 22 de demisii ale medicilor. Am vrea sa se inteleaga ca aceasta situatie in care am ajuns nu trebuie sa continue. Daca avem certitudinea ca nu se vor perpetua lucrurile, revenim asupra deciziei. Mai sunt colegi care vor veni, sunt in concediu si nu poti sa iti depui demisia in concediu. Inca 9 medici. Nu vrem o negociere cu fiecare in parte, noi vrem sa fim lasati sa ne facem treaba, sa nu mai existe lipsuri care sa duca la afectarea activitatii, atat in spital cat si in prespital, pentru ca cel care are de suferit este pacientul", a declarat medicul Gabriela Bratosin.
Anterior, coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, ii rugase pe medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca, care si-au inaintat demisiile de la Unitatea Primiri Urgente SMURD, sa revina asupra deciziei pentru ca departamentul are nevoie de ei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005163 (s)