News Flash:

Medic de la Cabinetul de Expertiza Medicala, trimis in judecata pentru luare de mita in forma continua

26 Mai 2016
1056 Vizualizari | 2 Comentarii
Ramneantu Adriana Camelia
O doctorita de la Cabinetul de Expertiza Medicala a Capacitatii de Munca din Lugoj a fost trimisa in judecata de procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Timis pentru luare de mita in forma continuata. 
Potrivit rechizitoriului procurorilor, Ramneantu Adriana Camelia, in calitate de medic in cadrul Cabinetului de Expertiza Medicala a Capacitatii de Munca Lugoj, 'a comis un numar de 17 acte materiale de luare de mita, constand in aceea ca in cursul lunii decembrie 2015, in schimbul unor sume de bani sau bunuri pe care le primea de la pacienti, a eliberat sau prelungit decizii medicale de pensionare', arata un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Timis remis miercuri AGERPRES. 
Dosarul a fost trimis spre solutionare Tribunalului Timis. 
In luna ianuarie 2016, procurori de la Parchetul de pe langa Tribunalul Timis au descins la Casa de Pensii din Lugoj, medicul fiind acuzat ca obisnuia sa ia mita pentru a rezolva dosare de pensionare. Anchetatorii spuneau ca medicul intocmea si completa dosare de pensie pe caz de invaliditate sau de boala unor oameni care nu indeplineau conditiile legale. 
In urma unor informatii, femeia a fost tinuta de anchetatori sub supraveghere mai multe luni. 
La finele anului trecut, la Casa de Pensii din Lugoj au mai avut loc verificari, dupa ce unul dintre angajati ar fi acordat ilegal pensii mai multor persoane. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

felm  | #52776
MorrisLox  | #52879
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006976 (s)