News Flash:

Meciul politic Dragnea -Tudose - Mesajul numarului 2 in partid: Fie pleaca din Guvern ministrul de Interne, Carmen Dan, fie pleaca premierul

15 Ianuarie 2018
904 Vizualizari | 0 Comentarii
carmen dan

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a sustinut duminica seara ca in CEx este de transat o singura problema: fie pleaca din Guvern ministrul de Interne, Carmen Dan, fie pleaca premierul.
Liderii PSD se intalnesc luni pentru a decide, in Comitetul Executiv, asupra disputei dintre premierul Mihai Tudose si seful social-democratilor Liviu Dragnea.

„Din punct de vedere al premierului, a gresit si dansul anuntand ca nu poate sa lucreze cu doamna ministru. Eu sunt subiectiv, doamna este colega de Senat, dar din functia de ministru, premierul el o evalueaza. Lucrurile trebuie discutate in interiorul Guvernului. Lucrurile au evoluat altfel. E clar ca premierul Tudose nu mai poate lucra cu Carmen Dan, dupa cum el a spus. Discutam de premier, el are decizie. El trebuie sa o comunice CEx deciziile dansului vizavi de ministru si in interiorul partidului sa luam decizia. Unul dintre ei trebuie sa plece. In momentul acesta avem un conflict in guvernul generat de PSD. Avem un conflict deschis si trebuie sa gasim solutii ca sa mergem mai departe”, a spus Badalau, la Antena 3.

Despre greseli a vorbit duminica si Gabriela Firea. Ea a plasat raspunderea pentru conflictul din partid in seama atat a presedintelui Liviu Dragnea, cat si a premierului Mihai Tudose. „Cei doi lideri, presedintele si premierul, au obligatia de a inceta imediat disputele politice! Au gresit amandoi. Acum trebuie sa indrepte lucrurile. Amandoi! A fost o greseala lipsa consultarii cu noi la nominalizarea premierilor Grindeanu si Tudose. O analiza democratica reala, in forurile de conducere ale partidului, ne-ar fi ferit de cele doua crize politice", a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1879 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007694 (s)