News Flash:

Marian Munteanu rupe tacerea. DECLARATII INCENDIARE

21 Aprilie 2016
3044 Vizualizari | 1 Comentarii
marian munteanu2
Fostul candidat al PNL la Primaria CapitaleiMarian Munteanu, a explicat care au fost culisele retragerii sale din cursa electorala. Munteanu sustine ca in jurul candidatilor PNL la sectoare s-a creat un grup de interese extrem de puternic, care i-ar fi scos pe acestia la atac impotriva lui. Fostul candidat sustine ca daca nu se retragea din cursa exista riscul ca PNL sa se rupa in trei bucati, insa daca ar fi avut puterea de decizie, i-ar fi dat afara pe candidatii la sectoare care au facut jocuri subterane, in interesul unor organizatii. De remarcat ca Marian Munteanu nu vorbeste nicio secunda despre adversari politici din afara partidului, ci doar de jocurile interne din PNL.
"Mie atacurile respective mi se pareau nesemnificative, cred ca ati observat ca usor, usor le doboram unul cate unul, dar in interiorul organizatiilor, in special cele de sector, s-a creat o atmosfera, poate unii au folosit acest pretext pentru crea o anumita atmosfera. Eu nu am venit aici sa afectez unitatea unui partid, sa creez o ruptura sau mai multe rupturi. Va dati seama, eu am venit sa ajut, daca in interior oamenii au luat-o, cum a zis si doamna Gorghiu unii hais, altii cea. Bai, fratilor, care e problema mea? Si atunci, intrucat m-a si rugat domnul Quintus: domnule, uite sunt problemele astea in partid... Nu exista procedura sa ma retraga, cum sa ma determine, pe ce motiv, ca ce? Cu totii au analizat, pentru ca ce se intampla? Daca eu in campanie ca primar general si in teritoriu, la sectoare, aia spun ca ala nu-i bun, ca aia, ca ailalta, ce campanie este aia? Pierdem! Adica se lupta contra mea aia care ar trebui sa faca parte din echipa?
Ei si-au facut de capul lor pe acolo, nu au vorbit cu mine. Au zis in presa, nu mi-au zis mie. Inca o chestiune: ei erau in sala cand am fost propus. De ce nu au spus: domnule, noi nu vrem cu asta si cu asta basta! Domnule, nu vedeti o situatie clara, ce Dumnezeu! Oamenii care au avut interes, din zonele respective, ca eu sa nu ajung acolo, ca sa nu se inchida robinetul s-au dat peste cap. Astfel cum va explicati acest taifun? Ati mai vazut vreodata in Romania asa ceva pe un om? Pai si care este explicatia? E cumva explicatia ca sunt eu hot sau ca o sa fac rau bucurestenilor? I-ati vazut pe bucuresteni ca au iesit suparati: ba, a venit Marian Munteanu, dati-l afara! Niste baieti si fete au avut sarcina sa creeze toata nebunia asta, sa alimenteze o psihoza, sa puna presiune, cum bine a observat chiar si domnul Quintus, la baza, adica la organizatiile locale. Aia au zis: aoleu, pierdem! In mintea lor era ca as fi pierdut. Ei nu si-au dat seama nici macar, asa, ca noi sigur in echipa, daca eram echipa si eram uniti castigam la scor.

Se rupea partidul in trei. Daca sectorul ala pleca in partea aia, celalalt in alta parte, mai veneau inca unii. Adica eu vin intr-o campanie, intr-un partid si echipa aia pleaca si spun ca nu vorbesc cu mine. Ce fel de bataie e aia? Adica noi mergem patru, cinci la razboi si mergem sa ne luptam si aia doi fug in partea aia! Am vorbit cu oamenii si m-au rugat: domnule, ce ne facem in situatia asta? Bai, fratilor, eu nu am venit aici pentru mine, ce Dumnzeu, ca este o copilarie! Eu am venit pentru un proiect pentru Bucuresti si pentru perspectiva, pentru ca Capitala ar trebui sa fie un exemplu, sa oprim odata furaciunea asta infioratoare!Dar ca sa opresti furaciunea trebuie sa ai un pic de curaj si mai ales sa nu poata sa vina cineva sau daca vine sa nu-l bagi in seama, domnule, sefu, cu mormanul. Cu mine stiu bine toti aia care sunt agitati: cu mine nu tine! De 30 de ani incearca cu mine si nu tine, ca daca ar fi tinut, de mult eram acolo", a spus Marian Munteanu, potrivit stiripesurse.ro.

primaria capitalei marian munteanu culisele retragerii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

mihai  | #1498
titlul ar fi trebuit sa fie: activistul utc/uascr, caporal DIA munteanu marian rage ca sa faca zgomot. imbecilul se crede victima. dar, mai multa mila cer "savantii" care cred in basmele/minciunile lui....
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005895 (s)