News Flash:

Marele Mats Wilander pariaza pe Simona Halep in finala de la Australian Open: "O sa fie si mai puternica!"

26 Ianuarie 2018
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
Mats Wilander

Mats Wilander, castigator a sapte turnee de Grand Slam si actual expert Eurosport, a prefatat finala de la Australian Open, acolo unde Simona Halep se va duela cu Caroline Wozniacki. El ar miza ca sportiva din tara noastra poate obtine in premiera trofeul, mai ales dupa jocul extraordinar aratat in semifinala cu Kerber, 6-3, 4-6, 9-7.
"Simona Halep a meritat victoria si chiar a jucat senzational in aceasta semifinala. Simona a crescut enorm fata de anul trecut. Este mult mai agresiva si observ ca acum sta mult mai bine pshic in momentele grele. In mod sigur vom avea o finala foarte disputata, dar este foarte important sa vedem cat de repede se va recupera Halep", a spus Wilander la Eurosport.

Apoi, a continuat: "Daca Simona se va recupera bine, iar problemele de la glezna nu ii vor mai da batai de cap, atunci in finala o sa fie si mai puternica deoarece a facut in Australia un turneu foarte bun. Wozniacki este o jucatoare inteligenta si in mod sigur nu o va lasa pe Halep sa o atace".

Fostul mare tenismen l-a laudat si pe antrenorul Simonei, Darren Cahill. "Antrenorul lui Halep a lucrat mult in ultimul timp cu eleva lui la agresivitate, s-a vazut perfect la Australian Open. In finala de la Roland Garros, Simona a jucat foarte defensiv, iar lucrul acesta a facut ca ea sa nu castige marele trofeu", a mai spus acesta.

"In aceasta semifinala ambele jucatoare au dat tot ce au avut mai bun din ele, dar Halep a fost aproape tot meciul peste Kerber. A avut mult mai multe puncte castigatoare decat adversara ei. Simona de acum nu este Simona Halep de anul trecut. Ea este mult mai agresiva", a concluzionat Mats Wilander.


mats wilander australian open caroline wozniacki
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006435 (s)