News Flash:

Mania Pokemon Go: Parintii incep sa-si numeasca bebelusii dupa creaturile din celebrul joc

1 August 2016
1056 Vizualizari | 0 Comentarii
POKEMONI
Tot mai multi parinti, pasionati de jocul Pokemnon Go, decid sa-si numeasca nou-nascutii dupa celebrele creaturi din jocul devenit viral, informeaza BBC.
Fenomenul este tot mai raspandit in Statele Unite, iar cei de la Baby Center spun ca un numar tot mai mare de copii vor avea nume precum Roselia, Ash, Eevee si Onyx, preluate de la celebri montruleti din jocul Pokemon Go.
Reprezentantii site-ului de parenting din America au declarat ca in jur de 50% dintre utilizatori obisnuiesc sa joace Pokemon Go in mod regulat. Cu toate acestea, nu se stie clar cati parinti vor ajunge sa-si numeasca pruncii Bulbasaur sau Venonat.
"Parintii se orienteaza de multe ori spre cultura pop atunci cand vine vorba sa-si numeasca viitorii copii, iar in acest moment Pokemon Go este pe val", a declarat Linda Murray, editor sef la Baby Center. "Este posibil ca entuziasmul parintilor pentru acest joc sa se reflecte si in viata personala, dand nastere unui trend de a-si numi bebelusii in functie de acest aspect", a continuat Linda.
 
Site-ul a descoperit acest trend pe masura ce parintii isi inregistrau copii in aplicatia de parenting, declarand ca nume precum Mankey si Muk sunt cele mai rar intalnite.
Cei de la Baby Center au publicat o lista prin care au aratat cum numele legate de Pokemon Go au crescut in popularitate fata de anul trecut.
1. Roselia - 5,859 mai multe
2. Onyx - 2,184 mai multe
3. Star - 2,040 mai multe
4. Eevee - 1,377 mai multe
5. Ivy - 1,287 mai multe
6. Ash - 248 mai multe
7. Shay - 64 mai multe.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1216 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006489 (s)