News Flash:

Manchester United, eliminare rusinoasa din Champions League. Roma urca si ea in sferturi, dupa victoria cu Sahtior

14 Martie 2018
856 Vizualizari | 0 Comentarii
mourinho

FC Sevilla a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 2-1, formatia Manchester United, in cea de-a doua mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, si s-a calificat in sferturi, dupa ce primul meci s-a incheiat la egalitate, 0-0.
In partida de marti seara, Wissam Ben Yedder a marcat ambele goluri ale invingatorilor, in minutele 74 si 78, in timp ce Romelu Lukaku a redus din diferenta, in minutul 84.

Introdus pe teren in minutul 72, Ben Yedder l-a invins mai intai pe De Gea cu un sut plasat, dupa ce s-a demarcat perfect printre Bailly si Smalling, in urma unei pase primite de la Sarabia. Patru minute mai tarziu, atacantul francez a reluat din apropiere, cu capul, si a dus scorul la 2-0. Lukaku avea sa marcheze si el, in minutul 84, cu o executie acrobatica din interiorul careului de sase metri, insa golul atacantului belgian a venit prea tarziu, din moment ce gazdele mai aveau nevoie de doua goluri.

United: de Gea - Valencia (J. Mata 77'), Smalling, Bailly, Young - Fellaini (Pogba 60'), Matic - Lingard (Martial 77'), Sanchez, Rashford - Lukaku. Antrenor: Jose Mourinho.
FC Sevilla: Rico - Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero - N'Zonzi, Banega - Sarabia, Vazquez (Pizarro 88'), J. Correa (Geis 89') - Muriel (Ben Yedder 72'). Antrenor: Vincenzo Montella.

Marti, a mai obtinut calificarea in sferturi AS Roma, dupa ce a invins Sahtior Donetk, pe Stadio Olimpico, scor 1-0. In tur, ucrainenii se impusesera, pe teren propriu, cu scorul de 2-1. Real Madrid, Liverpool, Juventus si Manchester City sunt celelalte echipe ajunse in aceasta faza a competitiei, in urma partidelor de saptamana trecuta.

Miercuri, sunt programate ultimele doua meciuri din optimi: FC Barcelona - Chelsea, in tur 1-1, si Besiktas - Bayern, in tur 0-5.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005086 (s)