News Flash:

Managerul Institutului Oncologic din Bucuresti, RETINUT de DNA

10 Iunie 2016
1260 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Nicolae Straja
Dan Nicolae Straja, managerul Institutului Oncologic din Bucuresti, a fost retinut, joi noaptea, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.
Dupa mai multe ore de audieri, Dan Nicolae Straja a fost retinut, noaptea de joi spre vineri, de procurorii DNA pentru 24 de ore.
Dan Nicolae Straja, managerul Institutului Oncologic din Bucuresti, a ajuns, joi seara, la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul in care procurorii au facut perchezitii in patru spitale din Capitala.
La sosire acesta, intrebat de jurnalisti daca a luat vreodata mita, a spus ca nu a luat niciodata. De asemenea, Dan Nicolae Straja a mai declarat ca nu a favorizat niciodata oameni de afaceri.
Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca, joi, s-au facut perchezitii la Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni”, in biroul managerului Bogdan Paltineanu iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” in biroul Elenei Postolache – sef laborator si la in birourile utilizate de Serviciul Achizitii. Verificari sunt si la sediul Institutului Clinic Fundeni, in biroul managerului Carmen Orban si in biroul Emiliei Grigore. La sediul Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu” se ridica documente din biroul managerului Dan Nicolae Straja si din cel al sefului de Serviciu Anatomie - Patologica - Madalina Gabriela Radu.
"In cursul zilei de 09 iunie 2016, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 13 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, din care patru reprezinta sediile unor institutii publice, restul reprezentand domiciliile unor persoane fizice si sediile unor societati comerciale", anunta procurorii anticoruptie intr-un comunicat de presa.
Sursele citate precizeaza ca prejudiciul este estimat la 2,6 milioane euro, faptele fiind comise in perioada 2008 - 2016.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1299 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006701 (s)