News Flash:

MAE a emis o noua avertizare de calatorie in Turcia

21 Iulie 2016
1267 Vizualizari | 2 Comentarii
istanbul2
MAE a emis joi o noua avertizare de calatorie in Turcia, dupa ce a fost decretata stare de urgenta pentru trei luni, ministerul recomandand romanilor sa fie precauti si vigilenti, insa precizeaza ca decizia Guvernului turc nu implica restrictionarea libertatii de circulatie a turistilor straini.
"Avand in vedere ca situatia de securitate din Turcia se mentine instabila, cu precadere in aria capitalei Ankara si a orasului Istanbul, MAE reitereaza avertismentul adresat cetatenilor romani aflati sau care se deplaseaza in aceasta tara de a ramane extrem de precauti si vigilenti, evitand implicarea in orice manifestatii sau alte evenimente publice care ar putea degenera in violente", potrivit unui comunicat de presa emis joi de MAE.
Ministerul anunta ca Guvernul turc a decretat stare de urgenta pentru trei luni pe intreg teritoriul tarii incepand de miercuri. De asemenea, MAE precizeaza ca potrivit informatiilor furnizate de autoritatile turce, instaurarea starii de urgenta nu are ca efect direct restrictionarea libertatii de circulatie a populatiei civile, nici a turistilor straini.
De asemenea, MAE este in permanent contact cu autoritatile turce in vederea informarii, in timp real, cu privire la evolutia situatiei. Totodata MAE precizeaza ca este necesara informarea permanenta asupra evolutiei interne din acest stat si verificarea disponibilitatii mijloacelor de transport inspre sau dinspre Turcia.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

felm  | #52749
MorrisLox  | #52849
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005789 (s)