News Flash:

Lucian Bute va boxa luna viitoare pentru titlul mondial IBF

2 Octombrie 2015
1167 Vizualizari | 0 Comentarii
lucian bute
Pugilistul Lucian Bute va lupta, la 28 noiembrie, la Videoton Centre din Quebec, cu James DeGale, detinatorul centurii IBF la supermijlocie, a declarat impresarul boxerului britanic, Eddie Hearn, informeaza boxingscene.com.
Hearn a precizat ca negocierile pentru aceasta lupta sunt aproape finalizate, anuntul oficial urmand a fi facut in urmatoarele zile.
La randul sau, Howard Grant, antrenorul lui Bute, a afirmat ca romanul se afla deja in Florida, pentru a pregati urmatorul meci.
In varsta de 29 de ani, campionul olimpic de la Beijing, James DeGale (21 de victorii, o infrangere, 14 KO), a intrat in posesia centurii IBF, in luna mai, la Boston, dupa ce l-a invins pe americanul Andre Direll. Centura a fost detinuta de Carl Froch, fiind pusa in joc dupa retragerea britanicului. Singura infrangere a lui DeGale a fost in 2011, in meciul cu George Groves.
Lucian Bute a detinut si el centura IBF, pe care a pierdut-o in favoarea lui Carl Froch, in mai 2012. Bute, 35 de ani, 32 de victorii si doua infrangeri, a boxat ultima data in august, cand l-a invins, la Montreal, pe italianul Andrea Di Luisa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006204 (s)