News Flash:

Liviu Dragnea: "Iohannis isi cere suspendarea"

24 Ianuarie 2017
1679 Vizualizari | 0 Comentarii
dragnea
Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca presedintele Klaus Iohannis urmareste intentionat sa fie suspendat de catre majoritatea PSD-ALDE, dar arata ca el nu va face un astfel de demers.


"Presedintele a mintit cu presa de fata in respectiva intalnire de la Guvern. In Constitutie se spune clar care sunt temele la care poate participa presedintele la sedintele de Guvern sau daca este invitat de premier. Premierul nu l-a invitat si nici pe ordinea de zi nu erau temele prevazute de Constitutie. Premierul a aflat de la aghiotantul SPP ca vine presedintele la Guvern


Presedintele a dat buzna la Guvern si asta a fost invitatia premierului? Premierul a si spus dupa sedinta de Guvern ca nu l-a invitat", a declarat Dragnea, la Romania TV.
Liviu Dragnea a mai spus ca strategia presedintelui este de a crea evenimente politice care sa inabuse subiectele care nu-i convin lui personal si a spus ca tot ce se intampla acum acopera scandalul dezvaluirilor lui Sebastian Ghita.


"Pentru presedinte legislatia si Constitutia nu prevad parghii pentru a fi tras la raspundere. Cred ca a treia linie din strategia presedintelui este sa isi ceara suspendarea. El vrea o campanie in care sa mearga in tara sa se victimizeze. Eu, cel putin pentru moment, nu sunt interesat de suspendare si nu cred ca ar fi potrivit un astfel de demers.


Este o teorie a oamenilor din perioada Traian Basescu. De fiecare data cand ai nevoie sa ingropi un subiect, inventezi un altul. Se naste o dezbatere foarte intensa, iar cand scade interesul se inventeaza imediat un nou eveniment. Brusc, nu se mai discuta despre dezvaluirile lui Sebastian Ghita. Eu nu l-am auzit pe presedintele Klaus Iohannis vorbind despre aceste dezvaluiri foarte grave, care, daca cumva sunt adevarate? ", a mai precizat Liviu Dragnea.

liderul liviu dragnea presedintele klaus iohannis suspendat
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005397 (s)