News Flash:

Liviu Dragnea contesta greva ROMATSA

31 Mai 2017
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Dragnea0
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca nu i se pare corect sa apara astfel de greve, cum a fost cea a lucratorilor de la ROMATSA, in urma careia au avut de suferit calatorii.

"Am inteles ca s-a inchis greva, dar trebuie sa ne gandim totusi la calatori care nu cred ca trebuie sa sufere. M-am uitat si eu in presa la cateva informatii despre salarizare, deci inteleg ca problema nu este de bani acolo din moment ce au salarii mai mari, de exemplu, decat omologii lor din Marea Britanie. Nu spun ca trebuie sa aiba salariile mici, dar atunci care este motivul pentru greva, sa tulburi... si pentru asta trebuie sa blochezi zboruri, sa sufere calatorii. Nu cred ca e in regula.

Am inteles ca ministrul Transporturilor a dispus efectuarea unui control acolo sa vada efectiv care este situatia si sper sa comunice cu cei de la ROMATSA sa vada daca sunt chestiuni care trebuie imbunatatite sa se intample, dar nu cred ca este corect sa apara astfel de greve. Am primit chiar eu un mesaj saptamana trecuta, joi sau vineri, daca vreau sa ma intalnesc cu ei si am spus ca oricand, toata ziua de luni ii astept aici. Nu au venit, in schimb au declansat greva", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului.


Sursa: antena3.ro

liviu dragnea romatsa dragnea
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006567 (s)