News Flash:

Lionel Messi a castigat Balonul de Aur pentru a cincea oara

12 Ianuarie 2016
1932 Vizualizari | 0 Comentarii
messi balon
Fotbalistul argentinian Lionel Messi (FC Barcelona) a castigat Balonul de Aur pentru a cincea oara in cariera, luni seara, in cadrul galei FIFA de la Zurich.
Messi a obtinut 41.33 la suta din voturi, urmat de Cristiano Ronaldo, cu 27.76 si Neymar cu 7.86 la suta, a anuntat forul international.
Conform FIFA, la antrenori, castigatorul Luis Enrique a primit 31.08 la suta din voturi, Josep Guardiola 22.97 la suta, iar Jorge Sampaoli 9.47.
Ultimele sapte editii ale Balonului de Aur au fost castigate de Messi (patru) si Ronaldo (trei). Anul trecut, trofeul a fost obtinut de Ronaldo.
Messi a mai castigat Balonul de Aur in 2009, 2010, 2011 si 2012.
Trofeul a fost inmanat de fostul international brazilian Kaka.
Messi: Este mai mult decat visam cand eram copil
Internationalul argentinian Lionel Messi a declarat, luni seara, dupa ce a castigat Balonul de Aur la gala FIFA de la Zurich, ca acest trofeu, obtinut pentru a cincea oara, reprezinta mai mult decat visa atunci cand era copil.
"Este un moment foarte special pentru mine sa castig din nou Balonul de Aur, dupa ce am fost doi ani aici si l-am urmarit pe Cristiano cum ridica trofeul. Este incredibil ca am castigat a cincea oara. Este mai mult decat visam cand eram copil. Multumesc tuturor celor care m-au votat si multumesc coechipierilor mei. Si multumesc fotbalului pentru ce mi-a oferit, atat bun cat si mai putin bun. Pentru ca m-a ajutat sa cresc si sa invat", a declarat Messi.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1226 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005286 (s)