News Flash:

Liga 1: Cele mai interesante transferuri din fereastra de mercato din iarnă

18 Februarie 2021
1316 Vizualizari | 1 Comentarii
BZT 1

Trecerea lui Denis Haruț de la FC Botoșani la FCSB a fost cel mai important transfer din perioada de mercato de iarnă în Liga I, cel puțin prin prisma sumei plătite de Gigi Becali: 700.000 de euro. În rest, niciun club din primul eșalon nu a mai dat bani pe jucători.

<!--[if gte vml 1]>

S-a bătut, însă, recordul în materie de bani intrați din afară în campionatul României: FCSB a primit 13 milioane de euro de la Parma pentru Dennis Man, iar Viitorul l-a dat cu 800.000 de euro pe Kevin Luckassen la Kayserispor.

Cine joacă la pariuri sportive live și urmărește meciurile va putea vedea ce jucători se vor impune la noile echipe. Iată mutările notabile oficializate în fereastra de mercato, la fiecare club în parte:

FCSB

FCSB a ieșit slăbită în compartimentul ofensiv, după plecarea lui Man, care era cel mai bun marcator. În schimb, „roș-albaștrii” au câștigat un fundaș stânga titular, pe Radunovic. Haruț și Vukusic au de tras pentru a-și asigura locurile în echipa de start.

Veniri notabile: Risto Radunovic (fundaș stânga muntenegrean, 28 de ani, de la Astra Giurgiu), Ante Vukusic (atacant croat, 29 de ani, de la Olimpija Ljubljana), Denis Haruț (fundaș dreapta, 21 de ani, de la FC Botoșani)

Plecări notabile: Sergiu Buș (atacant, 28 de ani, la FC Seongnam), Dennis Man (atacant, 22 de ani, la Parma)

UNIVERSITATEA CRAIOVA

În ultima zi a ferestrei de transferuri, „Știința” a reușit să îl aducă pe Juan Camara, fostul dinamovist, care va fi titular cu siguranță.

Veniri notabile: Matteo Fedele (mijlocaș central elvețian, 28 de ani, de la Valenciennes), Juan Camara (mijlocaș ofensiv spaniol, 27 de ani, de la Jagiellonia)

Plecări notabile: -

CFR CLUJ

Campioana a adus doi jucători pentru linia mediană, dar e greu ca Bordeianu sau Sigurjonsson să suplinească plecarea lui Djokovic, un fotbalist decisiv în ultimele sezoane.

Veniri notabile: Mihai Bordeianu (mijlocaș central, 29 de ani, de la Al Qadidiyah), Runar Mar Sigurjonsson (mijlocaș central islandez, 30 de ani, de la Astana)

Plecărinotabile:  Damjan Djokovic (mijlocaș central, 30 de ani, la Rizespor), Jakob Vojtus (atacant slovac, 27 de ani, la Mezőkövesd)

ACADEMICA CLINCENI

Cele două achiziții făcute de ilfoveni au intrat direct în echipa de start. Nu a plecat niciun titular.

Veniri notabile: Thibault Moulin (mijlocaș defensiv francez, 31 de ani, de la MOS Caen), Adrian Popa (mijlocaș ofensiv, 32 de ani, de la FC Voluntari)

Plecări notabile: -

VIITORUL CONSTANȚA

Viitorul i-a pierdut cei mai importanți oameni de atac, Iancu și Luckassen. Babunski și Jo Santos sunt decenți pentru Liga I, dar nu se ridică la nivelul celor doi, iar asta se vede în rezultatele din ultimul timp.

Veniri notabile: David Babunski (mijlocaș ofensiv macedonean, 26 de ani, de la FC Botoșani), Răzvan Grădinaru (mijlocaș stânga, 27 de ani, de la FC Voluntari), Jo Santos (mijlocaș ofensiv brazilian, 29 de ani, de la FC Hermannstadt)

Plecări notabile: Gabi Iancu (atacant, 26 de ani, la Akhmat Grozny), Kevin Luckassen (atacant olandez, 27 de ani, la Kayserispor), Bradley de Nooijer (fundaș stânga olandez, 23 de ani, la Vorslka)

CHINDIA TÂRGOVIȘTE

Dâmbovițenii nu au avut nicio plecare notabilă, dar nici nu au adus vreun jucător important.

FC BOTOȘANI

FC Botoșani este „fix pe fix”. L-a dat pe Haruț, dar l-a luat pe căpitanul naționalei U20 a Coastei de Fildeș.

Veniri notabile: Ulrich Meleke (fundaș central ivorian, 21 de ani, de la PV Kokkolan)

Plecări notabile: David Babunski (mijlocaș ofensiv macedonean, 26 de ani, la Viitorul), Denis Haruț (fundaș dreapta, 21 de ani, la FCSB)

<!--[if gte vml 1]>

UTA ARAD

UTA Arad a adus 8 jucători și a cedat 6, dar raportul mutărilor notabile este 4-2. Atacul este mult mai puternic cu Antal și Adrian Petre.

Veniri notabile: Liviu Antal (atacant, 31 de ani, de la Zalgiris Vilnius), Evgeniy Shlyakov (fundaș lateral, 29 de ani, de la Tambov), Adrian Petre (atacant, 23 de ani, de la Cosenza), Andrei Peteleu (fundaș dreapta, 28 de ani, de la Sheriff Tiraspol)

Plecări notabile: Marian Pleașcă (fundaș dreapta, 30 de ani, contract reziliat), Vlad Morar (atacant, 27 de ani, la Gaz Metan Mediaș)

ASTRA GIURGIU

Astra părea dependentă de Constantin Budescu, așa că este interesant de văzut cum se vor regrupa giurgiuvenii după plecarea acestuia. Dintre noii veniți, nu pare a fi niciunul „noul Budi”.

Veniri notabile: Momcilo Raspopovic (fundaș stânga muntenegran, 26 de ani, de la Rijeka), Igor Jovanovic (fundaș central croat, 31 de ani, de la Seongnam), Yann Boé-Kane (mijlocaș central francez, 29 de ani, de la Le Mans)

Plecări notabile: Risto Radunovic (fundaș dreapta muntenegrean, 28 de ani, la FCSB), Constantin Budescu (mijlocaș ofensiv, 29 de ani, la FC Damac)

DINAMO

Dinamo și-a restructurat lotul și a adus câțiva fotbaliști interesanți, în frunte cu Nepomuceno. Echipa joacă parcă mai bine fără jucătorii veniți pe salarii astronomice la începutul sezonului.

Veniri notabile: Nevaro Nepomuceno (mijlocaș ofensiv din Curacao, 28 de ani, de la Halifax Town), Steliano Filip (fundaș stânga, 26 de ani, de la Larisa), Gudmund Kongshavn (portar norvegian, 30 de ani, de la Aalesund), Jonathan Morsay (mijlocaș stânga suedez, 23 de ani, de la Chievo Verona)

Plecări notabile: Aleix Garcia (mijlocaș spaniol, 23 de ani, contract reziliat), Juan Camara (mijlocaș central spaniol, 26 ani, întors la Jagiellonia)

GAZ METAN MEDIAȘ

Nu au fost cine știe ce mișcări de trupe la Mediaș. A plecat Cardoso, dar oricum nu mai era titular, pentru că avea de gând să se transfere.

Veniri notabile: Vlad Morar (atacant, 27 de ani, de la UTA Arad), Adama Sarr (atacant senegalez, 29 de ani, de la Tuzlaspor)

Plecări notabile: Dumitru Cardoso (atacant, 29 de ani, la Suwon Samsung Bluewings)

<!--[if gte vml 1]>

FC VOLUNTARI

În total, echipa antrenată de Bogdan Andone a adus 9 jucători. Au plecat 6. Transferurile de luat în seamă sunt mai jos.

Veniri notabile: Marius Briceag (fundaș stânga/central, 28 de ani, de la FCSB), Lukas Droppa (mijlocaș defensiv ceh, 31 de ani), Viktor Angelov (atacant macedonean, 26 de ani, de la Siroki Brijeg), Antoni Ivanov (mijlocaș bulgar, 25 de ani, de la Universitatea Craiova), Mourad Satli (fundaș central algerian, 31 de ani, de la SC Muaither), Gabriel Tamaș (fundaș central, 37 de ani, de la U Cluj), Ivan Pesic (mijlocaș ofensiv, 28 de ani, de la Vorskla)

Plecări notabile: Eric (mijlocaș brazilian, 35 de ani, contract reziliat), Adrian Popa (mijlocaș ofensiv, 32 de ani, la Academica Clinceni), Pablo de Lucas (mijlocaș defensiv spaniol, 34 de ani, la FC Argeș), Răzvan Grădinaru (mijlocaș stânga, 27 de ani, la Viitorul)

FC HERMANNSTADT

FC Hermannstadt și-a întărit lotul în această iarnă. Echipa părea condamnată la retrogradare, dar a început să adune puncte.

Veniri notabile: Alexandru Mățel (fundaș dreapta, 31 de ani, de la Farul), Drazen Bagaric (atacant croat, 28 de ani, de la NK Olimpija), Aias Aosman (mijlocaș ofensiv sirian, 26 de ani, de la Tuzlaspor), Billal Sebaihi (mijlocaș central francez cu origini algeriene, 28 de ani, de la Kaspiy Aktau)

Plecări notabile: Soni Mustivar (mijlocaș defensiv haitian, 30 de ani, la Nea Salamina), David Caiado (mijlocaș ofensiv, 33 de ani, contract reziliat), Jo Santos (mijlocaș ofensiv brazilian, 29 de ani, la Viitorul)

POLI IAȘI

Nu a plecat niciun fotbalist important de la Poli Iași, dar jucătorul-cheie, Andrei Cristea, a lăsat a agățat ghetele în cui pentru a deveni antrenor principal. Numele aduse par ok, dar nu s-au adaptat imediat.

Veniri notabile: Laurențiu Brănescu (portar, 26 de ani, de la Kilmarnock), Pablo Gaitan (mijlocaș argentinian, 28 de ani, de la General Diazm. Dylan Flores (mijlocaș costarican, 27 de ani, de la Alajuelense), Rafael Acosta (mijlocaș venezuelean, 31 de ani), Uros Djuranovic (atacant muntenegrean, 26 de ani, de la Radnicki Nis)

Plecări: -

FC ARGEȘ

FC Argeș a adus câte un jucător decent pentru fiecare compartiment. Ianovschi a reușit să integreze repede noile achiziții.

Veniri notabile: Cristian Dumitru (atacant, 19 ani, de la FCSB), Deian Boldor (fundaș central, 25 de ani, de la Potenza), Pablo de Lucas (mijlocaș defensiv spaniol, 34 de ani, de la FC Voluntari)

Plecări notabile: Andrei Prepeliță (retras)

Galerie Foto

BZT_2_
fcsb universitatea craiova cfr cluj academica clinceni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Boychova Ignatova  | #51126
Ofertă de împrumut foarte fiabilă. Contact: (Cetelem.customer@aol.com) Număr Whatsapps (+33 754 439 021). Domnule, doamnă, companie sau persoană fizică, căutați finanțare pentru relansarea activităților dvs. fie pentru finalizarea unui proiect, fie din orice alt motiv, atunci orice este posibil la noi. Acordăm împrumuturi personale cuprinse între 5.000 EUR și 8.000.000 EUR, cu o rată nominală a dobânzii de 03%, indiferent de suma solicitată. Așadar, profitați de finanțarea noastră rapidă și fiabilă, nu rambursați nimic în primele 3 luni. Pentru a iniția un proces de împrumut, vă rugăm să specificați în cererea dvs. de împrumut suma exactă și perioada de rambursare pe care ați dori-o. Un credit vă angajează și trebuie rambursat. Verificați capacitatea de rambursare înainte de a vă angaja. Contact pentru solicitări de împrumut personal e-mail: Cetelem.customer@aol.com / Număr Whatsapps (+33 754 439 021)
Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005195 (s)