News Flash:

Licitatia de la Pasajul Popa Sapca a fost contestata

30 Martie 2016
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj popa sapca
Sarabanda contestatiilor la licitatiile pentru proiecte importante din Timisoara continua. Licitatia de contractare a lucrarilor de la pasajul Popa Sapca a fost contestata, ca si in cazul pasajului Jiul, tot pe ultimele minute in care s-a putut depune contestatia. 
„S-a cerut ca si in cazul Jiul, descalificarea tuturor si reluarea licitatiilor. Era licitatie electronica, pe SEAP. Contestatara este tot o firma din Iasi. Interesant, nu? Nu este boicot? Nu este rea vointa?”, a spus primarul Nicolae Robu.
Edilul a subliniat ca tot asteapta ca institutiile statului „sa intervina si sa dea in vileag aceste structuri mafiote, grupuri de interese politico economice care au facut atata rau tarii”, scrie ziuadevest.ro
„Eu ma zbat de 4 ani sa fac bine orasului, si tot ce am facut am fost cinstit. Dar nimeni nu-i da in vileag, nimeni nu se sesizeaza (pe acestia, n.r.). Este revoltator sa vrei sa faci ceva bun pentru orasul tau - largirea pasajelor Jiul, Popa Sapca, plus amenajarile de trotuare, piste de biciclete, cand totul va functiona mult mai bine – si sa fii boicotat. De jumatate de an ne intalnim cu asa ceva”, a spus primarul in conferinta de presa.

timisoara licitatia popa sapca jiul
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004759 (s)