News Flash:

Lectie de viata: ce a facut un copil dupa ce a zgariat o masina cu trotineta. Proprietarul i-a multumit cu lacrimi in ochi

30 Aprilie 2018
963 Vizualizari | 0 Comentarii
copil

O intamplare care il are in prim-plan pe un copil a devenit virala pe Facebook. Povestea este atat de frumoasa incat multora dintre internauti nu le-a venit sa creada ca este reala. Autorul postarii a confirmat pentru „Adevarul” ca intamplarea este reala, dorind sa ii gaseasca pe copil si pe parintii lui pentru a fi premiati de o autoritate publica.

Vasile Popan, un tanar din judetul Maramures stabilit in Cluj-Napoca, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie si o relatare a unei intamplari cu un copil in rol principal. Vasile Popan povesteste ca varul sau l-a gasit langa masina sa pe un baiat care statea jos, parand ca a cazut cu trotineta. In realitate, copilul, care a lovit din greseala stopul masinii, il astepta pe proprietar pentru a plati paguba si pentru a-si repara greseala.

„Astepta cuminte, iar in manuta lui erau 120 lei si mai avea cateva monede a cate 10 bani si 50 bani. Voia sa isi dea toti banii, nu sa fuga, la fel ca adultii care lovesc o masina si mai au permis de conducere! Vreau sa va spun ca acel stop era spart deja si necesita schimbat de catre mine, dar acest copil nu a plecat fara sa isi plateasca greseala facuta. Verisorul meu l-a ridicat de jos si i-a multumit cu lacrimi in ochi pentru lectia acordata de un copil unui adult si, bineinteles, banutii au ramas la copilas. Sunt convins ca acesti banuti au fost economisiti pentru a putea cumpara ceva din ei pentru ca este un copil!”, a scris Vasile Popan.

Tanarul a mai relatat ca micutul nu stia sa vorbeasca foarte bine romaneste, fiind etnic maghiar. Vasile Popan a completat: „Caracterul bine slefuit de parintii lui si educatia extraordinara dobandita pe parcursul anilor azi au iesit la iveala”.

Multi dintre cei care au citit povestea nu au crezut in autenticitatea ei. La sectiunea de comentarii, Varga Kriszta a comentat, sustinand ca povestea este reala, in postare fiind vorba de finul ei in varsta de 12 ani. „Azi (n.r.) s-au intamplat cele scrise de d-l Popan, poza nu este facatura. Si da: asa este el din fire”, a scris Varga Kriszta. Contactat telefonic de „Adevarul”, Vasile Popan a declarat ca povestea este una reala, hotarand sa posteze intamplarea fiind profund impresionat de gestul baietelului. Vasile Popan a declarat ca incearca sa dea de copil si de familia lui pentru ca o autoritate publica, primaria sau alta institutie, sa le ofere o diploma in semn de apreciere pentru gestul copilului.

 

Galerie Foto

copil2
povestea frumoasa vasile popan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004577 (s)