News Flash:

Leacuri din natura cu efecte rapide

3 August 2016
1239 Vizualizari | 0 Comentarii
leac biblic
Spre deosebire de majoritatea produselor naturiste si homeopate care au efect dupa o perioada indelungata de administrare, remediile Homeogenezis au un efect rapid, de obicei in cel mult cateva ore si de multe ori imediat dupa utilizare. Ele intervin aproape instantaneu in procesele patologice si in mecanismele fiziologice dereglate.

Produsele Homeogenezis sunt remedii naturale de tip naturist si homeopat pentru tratamente si terapii complementare care sustin, potenteaza si completeaza practica medicala alopata.

Suplimentele alimentare Homeogenezis scurteaza perioada de tratament alopat al afectiunilor acute.

Utilizarea acestora ca tratament medical complementar alopatiei in bolile cronice pentru o perioada de unu pana la trei ani duce la o recuperare totala in aproape orice afectiune.

Produsele Homeogenezis evita si rezolva efectele secundare si adverse ale medicatiei alopate.

Intervin direct in mecanismele durerii, dar principala actiune este la nivelul sursei acesteia si anume la nivelul disfunctiilor si dereglarilor  celulare, organice si tisulare care au generat durerea, pe care le echilibreaza,  realizand astfel rezolvarea pe termen lung. Acest efect permite inca din primele zile renuntarea treptata la antialgicele si antiinflamatoarele cu efect local si temporar.

Optimizeaza si echilibreaza activitatea si organizarea celulara si organica, astfeloboseala cronica dispare din primele saptamani de administrare.

Asigura realizarea unui substrat emotional - afectiv care echilibreaza perturbarile si tulburarile de conduita si personalitate si previne si/sau rezolva consecintele psihosomatice ale acestora. Indeparteaza aproape instantaneu tracul, panica si anxietatea.

In manifestarile si simptomele acute si/sau ocazionale se recomanda utilizarea suplimentelor corespunzatoare aparatelor si sistemelor de care apartin organele vizate sau a celor din categoria sau tipul emotional - afectiv in care se incadreaza tulburarea echilibrului personal.

In afectiunile si tulburarile cronice este necesara si asocierea cu Homeosistemic si Homeoemotional. 

Produsele Homeogenezis sunt suplimente alimentare care asigura intretinerea si refacerea organismului uman prin aport de informatie. Informatiile homeogene ( homeogen = similar specificului organismului uman si a componentelor sale ) si homeogenezice ( similar specificului vietii si evolutiei umane ) sunt identificate, realizate si imprintate pe un mediu suport de transfer prin intermediul unei biotehnologii care depaseste handicapul nonlinearitatii secventiale prin care opereaza dispozitivele si tehnologiile electromagnetice si cuantice. Datorita caracterului nonlinear continuu ele pot fi stocate pe mediul suport de transfer in numar nelimitat. Informatiile homeogenezis se deosebesc de informatiile de tip homeopatic, floral, litocristalin, gemoterapic, etc., ele sunt informatii specifice organismului  si vietii umane sau informatii prelucrate sa respecte acest specific. Ca mediu de suport si de transfer al informatiilor homeogene si homeogenezice a fost ales uleiul din samburi de struguri pentru ca permite pastrarea intacta a acestora peste trei ani si datorita faptului ca este un aliment fara contraindicatii si efecte adverse sau secundare.

Informatiile homeogenezis pot fi impartite in patru mari categorii: elementare, solvante, adjuvante si determinante.

Informatiile elementare sunt informatiile specifice elementelor constitutive ale organismului. Ele intretin si refac morfofiziologia celulelor, tesuturilor, organelor, aparatelor, sistemelor si a componentelor acestora.

Informatiile solvante sunt informatiile invertoare de patologie (boli, afectiuni, sindroame) si infectie (microbi, virusi, paraziti, fungi). Ele contribuie la dizolvarea, indepartarea, prevenirea sau ocolirea bolii sau a riscului de imbolnavire.

Informatiile adjuvante sunt informatiile specifice de tratament si terapie: medicamente, suplimente alimentare, produse homeopate, produse naturiste, esente florale, minerale, oligoelemente, vitamine, litocristale, etc. Informatiile adjuvante sprijina si sustin refacerea organismului.

Informatiile determinante sunt informatiile de tip psihic, noesic, emotional si afectiv (emotii, sentimente, pareri, impresii, dorinte, ganduri, intentii, senzatii, conceptii, etc.).

alopata afectiune
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006108 (s)