News Flash:

La Iulius Mall, timisorenii au ocazia sa o intalneasca pe Gabriela Szabo

27 Mai 2016
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
szabo mall
Celebra atleta si campioana olimpica Gabriela Szabo vine vineri, 27 mai 2016, la Iulius Mall Timisoara, unde va  participa la un eveniment caritabil, alaturi de alti adepti ai sportului si vietii sanatoase. Participantii vor pedala pe biciclete speciale, iar fiecare kilometru inregistrat va fi transformat intr-o suma de bani, care va fi donata unor fundatii caritabile. Evenimentul, care face parte din campania Adecco Win for Youth, va incepe la ora 14.00 si va avea loc pe terasa Iulius Mall, din zona food court.
Seara zilei de vineri sta sub semnul dansului, marca Student Fest. Protagonistul evenimentului, care va incepe la ora 20.00, va fi lugojanul Robo, semifinalist la emisiunea „Romanii au talent” si considerat cel mai original interpret de Electric Boogie din tara, datorita inventarii unui stil propriu, in care isi sincronizeaza miscarile de dans cu sistemele de lumini pe care le concepe chiar el.  In spectacolul desfasurat la demisol, in zona Poema, ii va urma trupa Defeat Gravity Crew, cu un show de street dance. 
Duminica, este randul copiilor sa devina vedete, pentru ca la Iulius Mall se vor desemna castigatorii titlurilor de Miss & Mister Junior. Cei 16 finalisti ai concursului, cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, vor sustine probe care le vor evidentia frumusetea, personalitatea si talentul. Competitia va incepe la ora 17.30 si se va desfasura la etajul Iulius Mall, in zona Intersport. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005406 (s)