News Flash:

Iuliu Muresan: Sumudica nu e singurul care a pariat. Multi au drogul pariurilor

1 Martie 2016
1108 Vizualizari | 0 Comentarii
pariu
Iuliu Muresan, presedintele clubului CFR Cluj, a declarat pentru MEDIAFAX ca decizia in cazul lui Marius Sumudica este corecta, dar ca solutia ideala ar fi trebuit sa fie alta.
Marius Sumudica a fost suspendat, luni seara, pe o perioada de 6 luni competitionale si amendat cu 100.000 de lei dupa ce a fost prins pariind intre 500 si 900 de euro pe meciuri din Liga 1, Champions League, Europa League si partide ale reprezentativelor U-17 si U-19 ale Romaniei.
"Imi pare rau de Sumudica, e un antrenor foarte bun. Probabil, daca as fi fost implicat in play-off, m-as fi bucurat de aceasta suspendare. Sumudica nu e singurul care a pariat. Multa lume are drogul asta, unii o fac de placere, altii pentru bani. Ok, daca pariezi pe echipa ta, eu consider ca e caz penal. E de inchisoare. Masuri in cazul Sumudica trebuiau luate. Decizia e corecta, insa eu as fi dat un time-out, un moment zero, dupa care cine ar fi fost prins, ar fi fost drastic sanctionat", a declarat Iuliu Muresan pentru MEDIAFAX.
Presedintele campioanei Romaniei din 2008, 2010 si 2012 sustine ca un club nu-si poate concedia antrenorul, chiar daca acesta a fost suspendat pentru ca a incalcat regulamentele FRF: "Antrenorul are un contract si nu cred ca a pus cineva in fotbalul romanesc o clauza contra parierii. Contractul nu se poate rezilia unilateral, din pacate. Spun asta pentru ca nici jucatorii nu pot fi dati afara chiar daca fac prostii sau subperformeaza. Astra trebuie sa-l plateasca pe Sumudica daca nu gaseste o cale de a rezilia pe cale amiabila".

iuliu muresan marius sumudica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007351 (s)