News Flash:

Irakianul care printa arme 3D la Dumbravita, retinut pentru 24 de or

9 Iulie 2020
576 Vizualizari | 0 Comentarii

Perchezitii maraton, la Dumbravita. Anchetatorii au incheiat verificarile in cursul noptii de miercuri spre joi, iar apoi au decis sa il retina pentru 24 de ore pe cetateanul irakian care isi amenajase acasa o fabrica de armament. Joi dimineata, individul a fost retinut pentru 24 de ore.

Va reamintim ca miercuri dimineata politistii timiseni de la Serviciul Arme Explozivi si Substante periculoase impreuna cu colegii lor de la Bucuresti au descins in sase locatii din Dumbravita. Printre acestea s-a numarat si locuinta unui cetatean irakian, in varsta de 46 de ani, cu dubla cetatenie, care isi amenajase acasa o adevarata fabrica de armament.

Barbatul folosea imprimante 3D pentru confectionarea de arme letale, componente de arme, dar si obiecte explozibile. Oamenii legii au perchezitionat atat locuinta irakianului cat si alte adrese la care locuiesc persoane banuite ca ar fi fost complici ai acestuia.

Perchezitiile au fost finalizate in cursul noptii, iar barbatul de 46 de ani a fost dus ulterior la audieri. Anchetatorii au decis sa il retina pe acesta pentru 24 de ore, iar joi urmeaza sa fie prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006022 (s)