News Flash:

Iordanescu, DEZAMAGIT! Tinerii care au venit la nationala nu mi-au dat senzatia ca pot aspira la tricoul echipei

11 Februarie 2015
1230 Vizualizari | 0 Comentarii
Selectionerul Anghel Iordanescu a declarat, marti seara, ca nu a fost multumit de evolutia reprezentativei divizionare a Romaniei in prima repriza a amicalului cu Sioni Bolnisi, apreciind ca multi jucatori tineri convocati nu i-au dat senzatia ca pot "aspira la tricoul echipei".
"Din punctul meu de vedere, prima repriza nu m-a multumit. Nu cred ca as avea ceva de punctat, decat faptul ca am avut in teren 10 debutanti. Daca nu ma insel, doar Balgradean are o convocare. Spuneam in conferinta de presa ca vreau sa vad jucatorii tineri, sa vad cine ne da sperante pentru viitor. Prima repriza nu mi-a adus satisfactie, iar tinerii pe care i-am fortat sa vina la echipa nationala nu mi-au dat senzatia ca pot aspira la tricoul nationalei. Am avut o posesie mai buna in a doua repriza, cand au intrat jucatorii Stelei. Iar victoria este pe deplin meritata. Sincer, as putea remarca pe cineva, dar as vrea ca nominalizarile sa le fac la finalul turneului", a declarat Iordanescu la microfonul DigiSport.
Selectionerul asteapta ca echipa sa confirme in meciul cu Moldova: "Nu cred ca se poate discuta despre oboseala. Suntem intr-o perioada de pregatire, jucatorii sunt obisnuiti cu astfel de antrenamente, de cantonamente. Astept ca echipa sa confirme cu Moldova. As vrea ca jucatorii sa imi arate ca increderea mea poate fi rasplatita printr-un joc bun. Sper ca jocul sa aiba mai multa claritate", a precizat Iordanescu.
Reprezentativa divizionara a Romaniei a castigat, cu scorul de 1-0, partida amicala disputata, marti, pe stadionul Mardan (Antalya), in compania echipei georgiene Sioni Bolnisi, in cadrul stagiului de pregatire din Antalya.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Dumitras '65.
Urmatorul meci va avea loc, sambata, de la ora 17.00, cu Moldova.

sioni bolnisi selectionerul moldova
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009412 (s)