News Flash:

Invatatoarea din Neamt care ameninta si jignea copiii de clasa intai este cercetata disciplinar de conducerea scolii - VIDEO

14 Martie 2016
1567 Vizualizari | 0 Comentarii
invatatoarea
Invatatoarea de la Scoala 'Carmen Sylva' din comuna Horia, inregistrata in timp ce ameninta si jignea un elev de clasa intai, va fi cercetata disciplinar de conducerea scolii, a declarat, luni, pentru AGERPRES, profesorul Viorel Stan, inspectorul scolar general al judetului.
El a explicat ca invatatoarea este angajata a scolii si ca doar conducerea unitatii poate lua masuri impotriva ei. Inspectoratul Scolar poate interveni doar daca se va hotari o sanctiune si invatatoarea o va contesta la ISJ.
'Suntem in autosesizare, dar asteptam sa depuna parintii plangere la conducerea scolii. Am fost astazi impreuna cu 3 inspectori, am vorbit cu membrii Consiliului de Administratie de la Scoala 'Carmen Sylva', din care fac parte doi parinti, doi reprezentanti ai Primariei si trei profesori. Le-am explicat cadrul legal pentru ca ei se asteptau sa vina de la ISJ si sa o dea afara pe doamna invatatoare. Dar Consiliul de Administratie va nominaliza membrii Comisiei de etica si acestia vor face cercetari in urma carora se va ajunge la niste concluzii ce vor fi inainte conducerii scolii care va lua sau nu masuri impotriva invatatoarei. ISJ ofera doar consultanta juridica si monitorizeaza activitatea manageriala a directorului', a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul scolar general Viorel Stan.
Stan a adaugat ca invatatoarea nu a recunoscut, in discutiile cu reprezentantii ISJ Neamt, ca ar fi amenintat copilul.
'Am ascultat si eu odata acea inregistrare si m-am ingrozit', a spus inspectorul scolar general al judetului.
Invatatoarea Ana Verde, de la clasa intai a Scolii 'Carmen Sylva' din comuna Horia, a fost inregistrata de mai multe ori cu un reportofon, pus de un parinte in haina copilului sau, in timp ce ameninta, jigneste si chiar injura copiii. Intre expresiile folosite de aceasta sunt 'daca as face ce vreau eu, ori te-as omori pe tine, ori n-as mai veni in clasa asta', 'esti prost cu p mare', 'te ia mama naibii'.
AGERPRES

Galerie Video


horia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006366 (s)