News Flash:

Intra Timisoara in carantina dupa ce a depasit rata de infectare cu COVID de 6 la mie? Ce se intampla cu scolile

26 Februarie 2021
429 Vizualizari | 0 Comentarii

Timisoara a depasit incidenta de 6 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, astfel ca timisorenii se intreaba daca orasul va intra sau nu in carantina.

Reprezentantii autoritatilor judetene spun ca, deocamdata, nu se pune problema carantinarii Timisoarei, dar ca in cursul zilei de vineri va avea loc o sedinta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta in care se va face o analiza a evolutiei epidemiei.

Scolile trec online doar in caz de carantina la Timisoara

In ceea ce priveste cursurile scolare, acestea vor trece exclusiv in online, deci in scenariul rosu, doar daca se va lua decizia intrarii Timisoarei in carantina.

„Chiar daca am depasit rata de infectare de 6 la mia de locuitori in Timisoara, nu se ia decizia suspendarii cursurilor cu prezenta fizica si trecerea invatamantului in sistem online decat in momentul in care localitatea se carantineaza. Asa spune legea, doar in momentul in care localitatea se carantineaza, unitatile de invatamant trec in online„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro Marin Popescu, inspectorul general al ISJ Timis.

Va reamintim, rata de infectare cu coronavirus, la Timisoara, a ajuns la 6.07 cazuri la mia de locuitori, joi. Spitalele suport COVID au aproape toate paturile ocupate.

Joi au fost raportate 412 noi cazuri de infectare cu coronavirus la Timisoara si in judet.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1103 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004715 (s)