News Flash:

Infotrafic: Nu mai sunt drumuri inchise din cauza vremii

19 Ianuarie 2017
1023 Vizualizari | 0 Comentarii
drum inzapezit 1
Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza vantului care spulbera zapada pe partea carosabila, raman inchise doua tronsoane de drumuri nationale din doua judete.
Update 11.49 Joi, la ora transmiterii acestei stiri, nu mai sunt autostrazi, drumuri nationale si judetene cu circulatia rutiera oprita din cauza conditiilor meteorologice, ramanand in vigoare restrictii de tonaj pe DN3, DN5B si DN41, anunta Infotrafic.
"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vremii nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier", se arata intr-o informare remisa agentiei MEDIAFAX.
Sunt in continuare restrictii de tonaj, de 7,5 tone, pe trei drumuri nationale- DN3 Cobadin-Ostrov in judetul Constanta, DN5B Giurgiu-Ghimpati in judetul Giurgiu si DN41 Daia(Giurgiu) -Oltenita(Calarasi), se mai arata in informare.
Din cauza vantului raman inchise porturile Constanta Sud -Agigea si Constanta Nord,iar navigatia pe Dunare este suspendata, pe o perioada nedeterminata, intre kilometrii fluviali 175 (Braila) si 1075 (Bazias, judetul Caras-Severin).
Update 10.13 Drumul National 5B Giurgiu-Ghimpati ramane inchis, joi dimineata, din cauza viscolului, fiind singurul drum national cu circulatie oprita, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.
"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca din cauza vantului care spulbera zapada pe partea carosabila, ramane inchis un singur tronson de drum national, DN5B Giurgiu – Ghimpati (in judetul Giurgiu)", se arata intr-o informare remisa agentiei MEDIAFAX.
Pe alte doua drumuri nationale, DN3 Cobadin-Ostrov din judetul Constanta si DN41 Daia-Oltenita, ramane impusa restrictia de tonaj pentru autovehiculele mai mari de 7,5 tone.
Din cauza vantului ramane inchise porturile de la Marea Neagra, iar navigatia pe Dunare este suspendata, intre kilometri 175(Braila) si 1075 (Bazias, judetul Caras-Severin), precizeaza Centrul Infotrafic.
Stire 07.35 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca sunt inchise doua tronsoane de drumuri nationale, DN3 LEHLIU-GARA – CALARASI (in judetul Calarasi) si DN5B GIURGIU – GHIMPATI (in judetul Giurgiu).
Pe DN3, in judetul Constanta, intre Cobadin si Ostrov, exista restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.
In judetele Giurgiu si Calarasi, pe DN41 Daia – Oltenita, exista restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.
De asemenea, traficul rutier pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta a fost reluat pe ambele sensuri, insa pe tronsonul kilometric 105 – 144 (intre Drajna si Fetesti) se circula controlat, in coloana, autovehiculele fiind insotite de utilaje de deszapezire si de echipaje de politie.
In plus, din cauza vantului puternic sunt oprite manevrele in porturile de la Marea Neagra, iar navigatia pe Dunare este suspendata, pe o perioada nedeterminata, intre kilometrii fluviali 175 (Braila) si 1075 (Bazias, judetul Caras-Severin).Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.5340 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006531 (s)