News Flash:

INCREDIBIL! O batrana castiga bani din cersit si ii pierde la pacanele!

16 Februarie 2016
1846 Vizualizari | 0 Comentarii
batrana la pacanele
Un timisorean atrage atentia pe pagina sa de facebook asupra unei batranele care cerseste prin oras, dar care potrivit lui este doar o impostare. Dupa ce mai multi oameni au vazut mesajul si filmuletul cu femeia, acestia au recunoscut-o si au povestit ca este aceeasi batrana care in 2011, ea devenea vedeta pe YouTube, fiind surprinsa jucand intr-un cazino la pacanele.
Barbatul povesteste pe facebook cu lux de amanunte cum a aflat ca "sarmana" batranica este doar o mare impostoare:
"In aceasta dimineata de 13 februarie, chiar cu o zi inainte de ziua mea, am vrut sa fac o fapta buna in lumea asta plina de oameni rai si marsavi, captivi intr-o tara mult mai murdara decat ei. Sa incepem subiectul: (Actiunea se petrece in zona Dambovita, Timisoara) Am avut programare la tuns de la 11, dupa ce m-am tuns ajung in parcare, era aproximativ ora 11:50 cand a inceput o ploaie zdravana si intre timp a venit o batranica la mine si imi vorbeste cu un glas tremurand si parca palida si mai sa cada de pe picioare de slabita ce era. Imi spune sa o ascult macar cateva momente, era disperata, a inceput sa imi spuna ca este din orasul Resita (in apropriere de Timisoara) si ca este foarte bolnava, sufera de cancer si imi cere doar 35 de lei ca sa ia autobuzul pana acasa. Imi spune ca nu poate sa ia nici morfina, deoarece nu a mancat nimic si este cu burta goala. Stiind ca ar putea fi o prefacatorie si un mare teatru, ii spun ca nu am bani la mine (chiar nu aveam, doar acasa) si dau sa inchid portiera la masina, dar observ ca ii da o lacrima pe fata imbujorata si pleaca capul in jos, lucru care ma determina sa imi sun parintii si sa le cer sfatul. Sfatul parintilor este Dumnezeiesc. . Ajuns acasa, tot pe ganduri ca am lasat o batranica in ploaie, o batranica pe care eu o puteam ajuta, m-am urcat din nou in masina si m-am dus in cautarea ei. Am parcat in zona si am inceput sa o caut prin ploaie gandindu-ma ca sunt slabe sanse sa o mai gasesc, dar soarta face sa ne reintalnim. O vad de la distanta de aproximativ la 100 de metri de ultima noastra intalnire. Ma gandesc de 2 ori de data aceasta avand in minte sfatul parintilor. Mai opreste inca o persoana si ii cere ajutorul (nu surprind discutia fiind la distanta), dar o urmaresc pana vad ca intra intr-un magazin. Spre surprinderea mea cand ma apropii observ ca a intrat intr-o cofetarie. Ma credeti ca tremuram de nervi? a scris, pe Facebook, timisoreanul.
In continuare, barbatul povesteste: "Batrana se face ca nici macar nu ma mai cunoaste, ba mai mult ma si ameninta cu legea defaimarii. Imi cade foarte greu sa va spun.. Dar am ajuns o tara codasa pe toate capitolele, acesta fiind doar un exemplu enorm de mic, dar care vreau sa il impart cu voi sa nu fiti in postura mea, adica aproape sa ajungeti sa va pacaleasca o doamna (daca o pot numi asa) doar cu o poveste si niste lacrimi, gandidu-va la bunicii/parintii vostrii care ar putea intr-o buna zi sa ajunga in strada, cu povestea ei, dar fiind reala si nimeni sa nu ii creada. Dureors, dar adevarat, nu doresc nimanui sa se intample asta, Doamne fereste! ". 
Aceasta postare nu a trecut neobservata, iar mai multi timisoreni au reactionat. Un barbat povesteste ca batrana isi face veacul in Timisoara de mai mult timp si nu sta prea mult intr-o singura zona. Unii oameni, mai milostivi, impresionati de povestea ei, i-au dat chiar si sume considerabile de bani. Au fost socati, acum, sa afle, ca, in 2011, ea devenea vedeta pe YouTube, fiind surprinsa jucand intr-un cazino la pacanele. Cel care a filmat nu stia insa ca banii provin din cersit.
Un alt timisorean spune ca "este vorba de o persoana care fraudeaza zilnic sute de timisoreni . Este vorba de o batranica care pretinde sa fie din Resita, bolnava de cancer, care are nevoie urgent mereu de la fiecare persoana intalnita suma de 35-45 lei pentru a pleca urgent la Cluj-Napoca la control. Mereu spune ca trebuia sa fie de dimineata la spital in Cluj-Napoca, ca nu are ce manca, totul in timp ce este cu lacrimi in ochi! Mama mea i-a dat 100 de lei deoarece si bunica mea a avut cancer, dar a fost tratata. Intamplarea a fost acum un an, cand a venit cu ochii in lacrimi la firma unde lucreaza mama, eu sa fiu de fata”.
Sursa: romaniatv.net

timisorean facebook pacanele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006069 (s)