News Flash:

INCREDIBIL! Nu poti sa crezi cine este femeia cu care a fost inselata Andreea Marin. A fost vazuta iesind la miezul noptii din imobilul in care locuieste turcul

28 Noiembrie 2016
1592 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea si tuncay2
Anuntul divortului Andreei Marin de turcul Tuncay nu a venit cu nicio explicatie concreta. Si cum imaginile fac cat o mie de cuvinte, paparazzi CANCAN.RO au obtinut toate probele si detaliile halucinante despre femeia care pare ca i-a luat deja locul Andreei Marin. La fix o luna de cand zana si medicul turc si-au spus adio, va aratam carei femei i-a spus Tuncay “bine ai venit!”. Bomba sexy care are mai multe de impartit cu Tuncay este nimeni alta decat fosta iubita a lui Leo de la Strehaia, Renata Gheorghe! In ultima luna, Renata a facut carare spre cabinetul si domiciliul lui Tuncay. Bruneta a batut la usa turcului chiar si in miezul noptii, de unde a plecat cam ravasita, imbracata in capot si in papuci de casa. Aceasta a marturisit ca merge la Tuncay ca s-o trateze de dureri de sale, insa, si-a inghitit limba cand i-au fost prezentate si imaginile in care iese de la el, in toiul noaptii, extrem de ravasita.
 
Pe portile emisiunii Andreei Marin intrau, candva, personaje pe care nimeni nu s-ar fi asteptat sa le vada. Cam la fel sta treaba acum si cu portile cabinetului medical al turcului Tuncay in care si-a pus amprenta si Andreea Marin… iar Renata si-a infipt adanc tocurile. La 29 de ani, Tuncay Ozturk a devenit unul dintre cei mai cunoscuti medici fizioterapeuti din Romania, prin prisma diplomelor dobandite si, mai ales, datorita unei baghete magice a unei zane care a facut minuni in promovarea acestuia.
La doar o saptamana de la anuntul Andreei Marin, conform caruia si-a incheiat socotelile sentimentale cu Tuncay, turcul a inceput sa primeasca vizite de la una dintre cele mai mediatizate „cadane”. Fosta iubita a lui Leo de la Strehaia, care intre timp i-a devenit fiica vitrega, si-a facut drum la „palatul sultanului”. Imbracata ca o adevarata starleta, piele mulata si tocuri inalte, Renata face primele victime inainte sa ajunga pe mana lui Tuncay. Privirile unor muncitori se lipesc de posteriorul Renatei ca marca de scrisoare. Dupa doua ore, atat cat a durat vizita, bruneta paraseste locul in care Tuncay munceste dar si locuieste.
La inceputul saptamanii, pasii brunetei au fost filmati din nou intrand in locul in care, se pare, incepe sa se simta ca-n basmele cu zane si printi.
Renata pare chiar mai fierbinte decat gigacaloria din calorifer, dupa tinuta extrem de sumara pe care a purtat-o la cea de-a treia vizita... nocturna! Trecut de ora 1 noaptea, bruneta iese din cladirea fostului sot al Andreei Marin ca si cum atunci s-ar fi dat jos din pat. Imbracata doar intr-un capot sexy iar in picioare... papuci roz de casa. Mai ravasita ca niciodata, grabeste pasul spre taxiul care o asteapta, in timp ce indeasa niste lucruri in geanta de firma. Scena e desprinsa, parca, din filmele in care amanta paraseste in fuga locul in care s-a consumat amorul interzis.
Raspunsurile halucinante ale brunetei le aflati imediat, insa pana atunci, Tuncay trebuie sa mai afle ca viata Renatei e similara cu telenovelele amoroase turcesti in care si mafiotii au un rol important. Aceasta a concurat, mai intai, cu propria mama pentru inima printului tiganilor, Leo de la Strehaia. Renata a fost cucerita, apoi de Marco, mezinul clanului Calu, cu vacante de lux si masini de sute de mii de euro.
Dupa vizitele neobisnuite pe care Renata i le-a facut lui Tuncay, Renata s-a trezit, sambata seara, cu microfonul CANCAN.RO direct sub nas. Dar si cu probele filmate pe care le-a vazut si care nu i-au picat deloc bine.
„Am mers la clinica, am facut o consultatie, ce implica fiecare procedura. Doar una... ca te-ai dus de mai multe ori. Nu doar una, prima data am fost la consultatie. In ce limba ati vorbit ca stiu ca nu vorbeste romana. Nu, am vorbit in engleza. Ati fost doar voi doi sau erau mai multi medici? Nu, era si o domnisoara asistenta care a stat cu noi. Una blonda? Da, blonda... E acea blonda care a mai aparut prin presa, Sandra?Nu stiu exact, nu am urmarit acest subiect ca sa-ti zic... dar era o dra blonda care probabil avea o legatura mai stransa cu domnul doctor. Adica?  Era putin mai irascibila si tot isi facea de lucru in preajma noastra, n-am inteles ideea dar ma rog, nu asta conteaza, conteaza subiectul meu sa zic asa... ca nu inteleg care este problema ca am fost la un consult medical si la niste terapii. Terapie de suflet? Poate l-ai consiliat tu sentimental. D'aia am venit sa te intreb ca nu cumva sa publicam lucruri care n-ar fi adevarate. Am stat doua ore pentru ca atata a durat consultatia, m-a intrebat ce tratamente am folosit, unde am fost, m-am dezbracat sa ma consulte... Te-a dezbracat, in ce sens? Adica mi-am dat bluza jos ca trebuia sa ma consulte la spate, nu? Ai ramas goala in fata lui? Mi-am dat bluza jos si am stat intinsa pe pat cu fata in jos sa poata sa ma consulte. Mi-a pipait spatele in zonele afectate sa vada de unde provin durerile si sa poata sa-mi dea un diagnostic.”, a raspuns Renata intrebarilor adresate de realizatorul emisiunii CANCAN.RO.

andreei marin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007268 (s)