News Flash:

INCREDIBIL! Mai multi arbitri romani s-au dat drept bulgari si sloveni si au arbitrat echipe romanesti in Antalya. Sunt suspectati ca au jucat la pariuri

27 Ianuarie 2017
1249 Vizualizari | 0 Comentarii
liga 1 minge
Federatia Romana de Fotbal a anuntat, vineri, prin intermediul unui comunicat, ca i-a retinut de la delegari pe arbitrii care sunt suspectati ca ar fi oficiat meciuri amicale ale unor echipe de Liga 1 aflate in stagii de pregatire in Cipru si Turcia.
Potrivit unei investigatii a Gazetei Sporturilor, patru arbitri romani ar fi fost prezentati ca fiind turci, sloveni sau bulgari pentru a incerca sa influenteze rezultatul partidelor pentru pariurile sportive.
"Comisia Centrala a Arbitrilor a fost informata cu privire la situatia care face obiectul investigatiei jurnalistice a Gazetei Sporturilor publicata in editiile online si print de ieri si astazi, deruland deja o cercetare si sprijinind Departamentul de Integritate al Federatiei Romane de Fotbal in clarificarea acestui subiect. Arbitrii mentionati au fost retinuti de la delegari urmand ca, dupa definitivarea cercetarii si stabilirea concluziilor acesteia, CCA sa faca publice masurile pe care le va adopta, rezervandu-si dreptul de a nu oferi alte comentarii pana la acel moment", se arata in comunicatul postat pe site-ul frf.ro.
Potrivit sursei citate, cei patru arbitri in cauza sunt: Cristian Catana (secretarul AJF Dambovita, arbitru de centru in Liga a III-a, a oficiat meciul Astra Giurgiu - Pogon Szczecin, scor 1-3), Dan Petre (arbitru judetean de centru din Dambovita, a condus meciurile CFR Cluj-FC Ufa 2-0 si FC Botosani-Amkar Perm 3-0), Laurentiu Nicolae (arbitru asistent din Dambovita, la meciul CFR Cluj - FC Ufa) si Cristian Grigorascu (arbitru asistent retras din activitate, in prezent observator si vicepresedinte al Comisiei Judetene de Arbitraj Dambovita, a oficiat la meciurile CFR Cluj-FC Ufa si FC Botosani-Amkar Perm).
Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a oferit detalii despre modul in care a fost arbitrat meciul amical cu FC Ufa, in cadrul cantonamentului din Cipru.
"Am ramas perplex cand am aflat ca acea brigada de sloveni si de bulgari era, de fapt, de romani! Am avut o reactie de uimire, de uluire. Ne-au arbitrat foarte rau si schimbator. Mai intai in favoarea echipei adverse, apoi pentru noi, ne-au dat penalty. Ne gandeam cum sa-l injuram in engleza. De la inceput mi s-a parut suspect. Noi nu ne-am dat seama, pentru ca arbitrii au venit foarte tarziu la meci. Au intrat in vestiarul lor fara sa vorbeasca cu nimeni de la noi. Au intrat direct pe teren. Erau foarte tacuti, nu prea vorbeau si au arbitrat cum au arbirat.
Oricum, am declarat la final ca arbitrajul mi s-a parut suspect si ca parca ar fi jucat la pariuri. Am avut o senzatie ca ceva e incorect si se pare ca se confirma. Nu-mi venea sa cred cand am aflat ca sunt romani! Dar se pare ca totul e posibil. Am 15 ani de cand sunt presedinte la CFR si am vazut multe. Credeam ca le stiu pe toate, dar se pare ca nici nu am vazut tot si nici nu le stiu pe toate", a declarat Muresan la ProSport LIVE.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1210 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004870 (s)