News Flash:

INCREDIBIL! Ce stadion vrea primarul Robu sa construiasca la Timisoara

5 Februarie 2015
1489 Vizualizari | 1 Comentarii
Proiectul care urma sa asigure Timisoarei o arena ultramoderna s-a schimbat. Primarul Nicolae Robu a declarat ca se va construi un stadion de doar 5000 de locuri, dar acesta poate fi extins la o capacitate mult mai mare.

De asemenea, edilul din Timisoara a schimbat si locatia noului stadion pentru a evita eventuale probleme in instanta. Arena ar urma sa gazduiasca partidele echipei Timisoara Saracens RCM UVT.
"Vom face un stadion de 5.000 de locuri, dar nu in zona bazei sportive CFR. Nu vrem sa apara procese. Il vom face in Calea Buziasului. Primaria detine acolo un teren in campusul Eletrotimis. Este vorba de un teren lasat in paragina. Stadionul va fi conceput in etape. Initial va fi unul mic, de 5.000 de locuri, dar va fi gandit in asa fel incat sa poata fi si extins", a declarat Nicolae Robu, conform sport9.ro.
Ideea unui stadion nou la Timisoara era valabila inca din vremea in care patron era Marian Iancu. Atunci s-a discutat de mai multe ori ca daca investitiile de la Timisoara vor duce echipa in Champions League, ar fi pacat ca partidele sa se joace pe un stadion cu pista, fara facilitati moderne si fara sa fie acoperit. La inceputul anului 2013, Nicolae Robu, primarul Timisoarei, anunta ca s-a decis lansarea unui concurs international de solutii pentru proiectarea unui nou stadion in oras, unul mare si ultramodern.

nicolae robu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1158 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006430 (s)