News Flash:

INCONSTIENTA CRIMINALA! Un tanar fara permis prins gonind nebuneste cu o viteza incredibila pe strazile Aradului

14 August 2016
1305 Vizualizari | 0 Comentarii
rutieraa
Soferii aradeni fac raliu pe Calea Timisorii. Aceasta a fost concluzia politistilor aradeni care au desfasurat o actiune cu efective marite, pentru depistarea si sanctionarea conducatorilor auto care incalca prevederile legale la regimul circulatiei rutiere. 
In timpul actiunii, politistii Biroului Rutier au surprins in trafic doi tineri in timp ce conduceau cu peste 100 km/h. Astfel, a fost inregistrat cu aparatul radar, pe calea Timisorii din municipiul Arad, un tanar de 20 de ani, in timp ce conducea un autoturism cu o viteza de 125 km/h, iar in urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au constatat ca tanarul nu detine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele acestuia a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fara a detine permis de conducere. Tot pe Calea Timisorii a fost inregistrat cu aparatul radar, conducand un autoturism cu o viteza de 115 km/h, un tanar de 19 ani din Arad. El a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 2.500 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioada de 90 de zile, scrie ziuadevest.ro.
In urma acestei actiuni, au fost aplicate 172 sanctiuni, dintre care 86 pentru nerespectarea regimului legal de viteza, 13 pentru neutilizarea de catre conducatorul auto ori de catre pasager a centurii de siguranta si 8 pentru utilizarea telefonului mobil fara dispozitiv „maini libere”. Astfel de actiuni vor continua in perioada urmatoare, atat in municipiul cat si in judetul Arad.

calea timisorii biroului rutier arad
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004951 (s)