News Flash:

Inceteaza sa mai fii femeie de treaba pentru toata lumea! Invata sa spui NU

19 Martie 2018
1005 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie2

Sa fii o femeie foarte buna nu e atat de bine. Nu poti sa satisfaci asteptarile tuturor si in acelasi timp sa-ti pastrezi propriile dorinte si valori. Sindromul Cenusaresei inca nu a ajutat pe nimeni sa ajunga in bratele unui print. In schimb, a transformat multe femei in fiinte ascultatoare.

Femeile bune mereu au fost asuprite. Un exemplu: ea se gandeste „Oare conduc suficient de bine?”, „Oare am facut mancare suficient de buna?”, „Dar ce va spune el despre asta?” Inceteaza, te rog. Fii o femeie corecta, dar nu neaparat buna pentru toata lumea. Iar daca esti, sa faci urmatoarele:

Inceteaza sa ghicesti dorintele altora
Te si mandresti cu asa calitate? Mereu esti gata sa ajuti pe toti, imediat cum te roaga. Sa stii inca ca acesti oameni nu vor pati nimic, daca vor spune clar ce doresc de la tine. Apoi, nu remarci cum actiunile tale nu sunt percepute ca servicii, dar ca un fapt obligatoriu? Trebuie sa faci una, trebuie sa faci alta.

Invata sa ai grija de propriile tale dorinte. Pentru inceput cel putin noteaza-le. Atunci cand vei aduna cateva pagini intregi, vei intelege cat timp a trecut de cand nu te-ai gandit la tine.

Incepe sa te lauzi
Cu voce tare. Nu-ti fie teama. Scrie undeva chiar: „5 motive pentru care azi sunt atat de buna”. Pentru ca in acest moment nu esti buna, esti ca un dependent de droguri. Depinzi de alte pareri, fara a fi cel putin laudata pentru ceea ce faci. Lucreaza asupra ta. Vei remarca cum propria parere se va schimba.

Organizeaza-ti un moment de protesc
Daca exista un lucru pe care il faci regulat, dar pe care il urasti, fii gata sa nu-l faci. Cel putin de cateva ori. Femeile bune fac totul, fara a replica. Lor le pasa de parerile altora, se gandesc ce-ar fi daca nu ar face acest lucru respingator. Tu insa indrazneste sa ripostezi.

Inceteaza sa-ti motivezi actiunile
Cea mai mare problema a unei femei bune este incapacitatea de a vorbi. Ea nu poate spune „Nu”. Dar tu incearca. Odata ce vei spune asta, vei gandi altfel, vei analiza si cealalta parte a monedei, vei sti daca e corect sau nu ceea ce faci. Nu mai gasi motiv pentru toate gesturile tale.

Asculta-ti gandurile, inima, ratiunea si dorintele. Nu lasa altii sa-ti domine prezentul si sa-ti dicteze viitorul. Inceteaza sa fii femeia de treaba pentru toti, fii femeia de calitate pentru tine insati. Fii tu!

sursa: virale.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006848 (s)