News Flash:

Incepe cosmarul pentru soferi in zona Pasajului Jiul

19 Iulie 2016
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
pasaj jiu1
Pasajul Jiul va fi inchis complet de la 1 august, dupa ultimul anunt al primariei.
Soferii care au trecut luni prin zona nu au mai avut acces pe strada Jiul, dar nici pe breteaua care vine din centru si merge spre Circumvalatiunii. Cei care vin dinspre centru pot face dreapta pe Calea Circumvalatiunii de la semafoare, iar cei care merg pe malul Begai pot face dreapta pe strada Anton Seiller.
Va reamintim ca saptamana trecuta a venit ultimul aviz necesar pentru demararea lucrarilor la pasaj. Potrivit reprezentantilor primariei, santierul propriu-zis ar urma sa inceapa de la 1 august, cand Pasajul Jiul va fi inchis complet, pentru o perioada de maximum 20 de zile, pentru montarea utilajelor de forare. Tot atunci va fi inchisa si strada Nera, pana la intersectia cu str. Sinaia.
„Perioada de inchidere completa a circulatiei prin Pasajul Jiul este de maximum 20 de zile, in functie de evolutia lucrarilor termenul putand fi sensibil mai scurt. Dupa aceasta perioada, prin Pasajul Jiul se va circula pe o singura banda pe sens”, declara, zilele trecute, viceprimarul Diaconu.
Tot din 1 august intra in vigoare si noul plan de semnalizare, despre care tion.ro a scris in nenumarate randuri, cu modificarile de circulatie pe str. Brediceanu, Nemoianu si sensul giratoriu de la Spitalul de Copii.
Pasajul Jiul ar urma sa aiba cinci benzi de circulatie, trotuare pe ambele parti si piste pentru biciclete, scrie tion.ro. Totodata, va fi largita la patru benzi si strada Jiul.
Licitatia pentru largirea pasajului a fost lansata la inceputul lunii septembrie a anului trecut. Valoarea estimata a contractului era de 28 de milioane de lei, fara TVA, adica peste 7,6 milioane de euro, insa firma Porr Construct s-a angajat, la licitatie, ca efectueaza lucrarile cu 4,7 milioane de euro, cu tot cu TVA, adica 17.693.552 de lei, fara TVA, din care 1,57 milioane de lei fara TVA reprezinta lucrari diverse si neprevazute. Durata de executie este de 14 luni, conform contractului.

pasajul jiul soferii viceprimarul diaconu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006236 (s)