News Flash:

Incendiu puternic la groapa de gunoi a orasului Arad

17 August 2018
757 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiuarad2

Un incediu puternic a izbucnit, vineri dimineata, la groapa de gunoi a orasului Arad, fiind afectata o suprafata de aproape 3.000 mp, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, incendiul a izbucnit la groapa de gunoi a orasului Arad, aflata la iesire spre localitatea Sofronea. Incendiul a fost anuntat in jurul orei 04.40 ca fiind unul de vegetatie uscata, dar in momentul in care pompierii au ajuns la fata locului au observat ca ard deseurile din groapa de gunoi, fiind afectata o suprafata de aproximativ 3.000 mp.

“Intervine Detasamentul de Pompieri Arad cu doua autospeciale de stingere cu apa si spuma si sapte subofiteri”, a informat ISU Arad. Dupa cateva ore de interventie, flacarile au fost stinse, iar la ora transmiterii acestei stiri sunt degajari de fum.

In sprijinul pompierilor au venit angajati ai firmei de care apartine groapa de gunoi, care intervin cu buldoexcavatoare si camioane de pamant. Reprezentantii ISU Arad estimeaza ca incendiul va fi stins complet dupa cateva zile.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008438 (s)