News Flash:

IMPORTANT! Cum vom alimenta masinile daca iesim din tara pe autostrada A1

15 Iulie 2015
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada2
Compania de distributie numarul unu si cea de pe locul patru de pe piata romaneasca au castigat licitatia organizata de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale pentru „mobilarea” cu benzinarii si spatii de servicii a autostrazii A1. Toate cele patru benzinarii adjudecate in zona Timisoarei vor fi ridicate de Mol.
u fost stabilite firmele care vor ridica benzinariile de pe autostrada A1. Toate locatiile vor fi impartite intre Petrom si Mol. Astfel , cele doua locatii scoase la concurs pe Nadlac – Arad vor fi ridicate de catre cei de la Petrom. Pe urmatorul tronson, cel dintre Arad si Timisoara vor fi doua benzinarii, ambele ridicate de cei de la Mol. Urmeaza tronsonul Timisoara – Lugoj, acolo tot cei de la Mol au fost desemnati castigatori. Fiecare dintre aceste autostrazi va avea cate doua benzinarii, de o parte si de cealalta a drumului. In total, intre Nadlac si Sibiu vor fi opt perechi de benzinarii.
Termenul de proiectare si executie este de sase luni de la data primirii ordinului de incepere a lucrarilor. In functie de durata procedurii de achizitie si perioada contestatiilor, parcarile de scurta durata si spatiile de servicii se vor putea finaliza la sfarsitul acestui an sau in primul trimestru al anului 2016, scrie tion.ro.
Pe autostrada dintre Lugoj si Deva a fost desemnat castigatoare Petrom, iar pe varianta de ocolire Deva – Orastie perechea de benzinarii va fi ridicata de Mol. Pentru portiunea Orastie – Sibiu vor fi construite trei perechi de benzinarii, doua loturi fiind castigate de Petrom, iar cel de-al treilea fiind al Mol.

zona timisoarei orastie sibiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006097 (s)