News Flash:

Ilie Nastase l-a desfiintat pe Klaus Iohannis de Ziua Nationala a Romaniei

1 Decembrie 2021
1008 Vizualizari | 0 Comentarii
Ilie Nastase

Ilie Nastase sustine ca actuala clasa politica nu reprezinta cetatenii pentru ca cei aflati la conducere isi vad foarte bine de propriile interese fara sa se gandeasca o clipa la oamenii de rand pentru care decid.


„In ce tara traim! Dupa mine, actuala clasa politica nu-i reprezinta pe romani. Nu-si vede decat propriul interes, uitand ca noi, cetatenii simpli, suntem sau ar trebui sa fim cel putin in teorie, in centrul atentiei lor. Sunt suparat pe totii, si Putere, si Opozitie, desi nu cred ca mai exista asa ceva!

Pe cine-i mai reprezinta astia astazi? Pe mine, pe tine, pe oricare altul?! Nu, astia se reprezinta pe sine. Daca am decide sa nu mai platim, intr-o buna zi, taxele si impozitele, ar fi in stare, minunatii alesi din politica romaneasca, care oricum nu fac mare lucru, o stim cu totii, sa fuga cu banii nostri intre picioare!”, afirma Ilie Nastase, pentru impact.ro.


El a subliniat ca autoritatile au anuntat marirea pensiilor, dar acest lucru i se pare doar o gluma proasta care la final ii afecteaza tot pe romani.

„Domnule, am fost membru al Parlamentului Romaniei, asa ca stiu ce vorbesc. Daca spun ca astazi sunt suparat pe lucrurile care exista in tara asta, atunci am motive sa fac asta.

Au anuntat ca tocmai au decis cresterea pensiilor. O gluma proasta! Suma marita a pensiilor, anuntata deja, ne asigura contravaloarea a trei lumanari. Lunar! Cum e posibil asa ceva?!” se intreaba retoric acesta.
Fostul sportiv marturiseste ca la parada militara a vazut un presedinte deloc emotionat pentru aceasta zi importanta a tarii pe care o conduce, un presedinte mecanic si fara trairi.

„L-am urmarit cu atentie la parada militara de 1 Decembrie. Domnule, parca era robot! Fara tresariri, fara trairi, doar miscari mecanice. Mi-as da mana dreapta, cu care am jucat tenis si pentru tara asta, pentru un alt tip de presedinte, pentru alti policitieni!”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1175 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005728 (s)