News Flash:

Iata cum oamenii isi blocheaza succesul

21 Mai 2018
998 Vizualizari | 0 Comentarii
succes

Astazi va voi povesti despre principalul obstacol pe care multe persoane il intalnesc in calea lor. Acesta le blocheaza prosperitatea si succesul in orice domeniu! Care este acest obstacol?

Raspunsul este: „inima inchisa”!

Ce inseamna o „inima inchisa”?

Aceasta este o respingere interioara, subconstienta din partea unei persoane de a accepta ceva in viata sa.

Un simplu exemplu: atunci cand le aduci oamenilor cadouri, ii servesti cu ceva sau le faceti o favoare, doar unii accepta aceste lucruri imediat si cu recunostinta. De obicei auzim imediat: „Ei, nu trebuia sa te deranjezi!”. De fapt, la incercarea de a le face oamenilor un bine ei iti raspund politicos: „Multumesc, dar nu era nevoie”.

Problema noastra este ca stim a oferi, dar nu stim sa acceptam si culegem fructele darurilor noastre. Chiar si la un simplu „multumesc” raspundem nu „cu placere”, dar spunem „pentru putin!”

Ce ar trebui sa facem?

Starea noastra de spirit li se transmite celor din jur si se manifestata in lucruri mici. Si ce veti transmite aceea si veti obtine in cele din urma. Daca nu stiti cum sa accepti ceva de la altii, cum veti putea accepta ceea ce va ofera destinul?

Incercati sa acceptati tot binele ce apare in viata Dumneavoastra! Incepand de astazi! Deschideti-va inima pentru toate darurile si atentia oferita.

Vi s-a oferit locul in transportul public, zambiti si asezati-va. Vi s-a oferit ceva, acceptati cu recunostinta. Va daruieste cineva ceva, acceptati si multumiti-i! De acum incolo nu trebuie sa mai existe in viata Dumneavoastra: „nu trebuia”, „nu era necesar”, „de ce a trebuit sa cheltuiti banii”. Multumiti! Acceptati!
Si cu cat mai mult vi se va deschide inima, cu atat mai mult veti transmite energia recunostintei. Si miracolele vor incepe sa se intample! Si ca un magnet veti incepe sa atrageti noi oportunitati si un destin fericit.

Cel mai important lucru este sa-i multumiti Domnului pentru fiecare zi, pentru fiecare sansa, pentru fiecare binecuvantare, pentru fiecare bucurie, pentru viata, pentru orice respiratie, pentru privilegiul de a simti, de a da si de a primi.

Acest lucru simplu va va deschide o multime de usi si viata Dumneavoastra va fi binecuvantata!

Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Si nu uitati: atunci cand cineva va spune „Multumesc”, raspundeti-i cu blandete: „Cu placere!”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006229 (s)