News Flash:

HORROR! IMAGINI SOCANTE! Unei femei i-au EXPLODAT SANII! Siliconul incepuse sa-i curga pe corp!

13 Decembrie 2016
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
curge sanii
De cele mai multe ori, femeile cu sanii mici se uita cu invidie la cele cu sanii mari, fermi si isi doresc implanturi cu silicoane. Nu intotdeauna insa aceste operatii estetice dau roade. Astfel s-a intamplat cu o femeie din Marea Britanie, careiasilicoanele i-au explodat la doar patru ani dupa ce a recurs la o operatie costisitoare de marire a sanilor. "A fost ingrozitor sa stiu ca nu imi pot permite o operatie cu toate ca siliconul imi curgea in corp. Inca nu stiu unde s-a dus si cat rau mi-a facut", a declarat ea.Cu toate acestea, ea a observat acest lucru doar in momentul in care bustul a capatat o forma ciudata.
Kim Brockhurst, o femeie de 51 de ani a vrut sa isi mareasca sanii de la 32AA la 32B, insa dupa operatie s-a trezit cu un bust urias cu doua cupe DD pentru care a platit suma de 4.000 de lire. Cu toate acestea, doctorii au refuzat sa faca modificarile gratuit, chiar daca a fost greseala lor, potrivit Daily Mail.

Dupa ce s-a obisnuit cu bustul generos pe care il avea, la patru ani dupa interventie, au inceput sa apara probleme. Astfel, silicoanele s-au spart si au inceput sa curga in interiorul corpului, sanii ajungand sa aiba o forma ciudata, existand in acelasi timp riscul unei imbolnaviri, scrie romaniatv.net

Intr-un final, dupa ani intregi de chinuri, ea a ajuns sa primeasca o noua operatie si o pereche de sani mai mici, dupa ce cazul sau a fost mediatizat la TV. In prezent Kim este fericita ca are sani perfecti pentru stilul ei de viata din lumea sportului, fiind un instructor de yoga si de Pilates.

Galerie Foto

curge_san
kim brockhurst bustul generos pilates
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1244 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006259 (s)